Online aanvraag doen of afspraak maken

Op deze pagina vindt u een overzicht van producten die u online kunt aanvragen, zonder afspraak bij het Huis voor de Stad. Daarnaast vindt u informatie over het online maken van een afspraak voor overige zaken.

Heeft u op of na 9 april een afspraak met ons? Dan vindt deze plaats in het Huis voor de Stad (Weg op den Heuvel 35, 5701 NV Helmond). In de afspraakbevestiging die u van ons heeft ontvangen leest u hier meer over.

Online aan te vragen producten

Hieronder staan alle producten die u online kunt aanvragen (met DigiD). U hoeft hiervoor dus geen afspraak te maken bij het Huis voor de Stad. Heeft u vragen of behoefte aan hulp tijdens het invullen van een formulier? Neem dan contact met ons op via 14 0492 (zonder kengetal).

Milieustraat bezoeken

U kunt alleen op afspraak een bezoek brengen aan de milieustraat. Maak hier online uw afspraak.

Huis voor de Stad bezoeken

Toch langskomen bij het Huis voor de Stad? Maak hier online uw afspraak of bel 14 0492 (zonder kengetal). Let op! U kunt niet langskomen zonder afspraak.

Afspraak Zorg en Ondersteuning

Bent u op zoek naar dienstverlening in de vorm van Zorg en Ondersteuning? Bel dan naar 14 0492, optie 2. Of kijk voor meer informatie op de speciale Zorg en Ondersteuning pagina.

Uw Reactie
Uw Reactie