• Stad
  • Werken bij gemeente Helmond

Werken bij gemeente Helmond

Helmond is een stad in beweging; continu spelen we in op de veranderende samenleving. Met ruim 700 collega's brengen we met vernieuwende en innovatieve ideeën onze stad elke dag een beetje vooruit. Wil je werken in een moderne organisatie waar plek is voor ideeën en ambities? Wil je maatschappelijke impact maken? Wil je volop kansen om door te groeien en ontwikkelen? Wil je dynamiek in je werk? Bekijk dan onze vacatures.

Huis

Alle gevonden vacatures

3 uur | - Vrijwilligersvergoeding
Solliciteer vóór: 06 augustus 2024
24 - 36 uur | € 2666 - € 3784
Solliciteer vóór: 13 augustus 2024
24 uur | € 3014 - € 4244
Solliciteer vóór: 18 juli 2024
36 uur | € 3014 - € 4244
Solliciteer vóór: 17 juli 2024

Geen passende vacature?

Blijf dan op de hoogte van de nieuwste vacatures via ons job alert of stuur je open sollicitatie naar ons toe. Op zoek naar een stage? Bekijk onze stagemogelijkheden.

 

Knop onze afbeeldingen   Wat wij bieden  jouw werkplek 

Sollicitatiereis  stage  Contact 

 

Helmond groeit

Helmond groeit in de komende jaren van 95.000 naar 115.000 inwoners. Er komen zo’n 10.000 woningen bij, er komen meer arbeidsplaatsen en voorzieningen, er is meer ruimte voor water en groen én er is meer te doen op cultureel gebied. Kortom; een stad waar je graag woont of komt.

 

Helmond is een stad van makers, dat is altijd zo geweest en zal ook in de toekomst zo blijven. We houden van het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden, maken van producten en werken graag samen met anderen. Samen maken we de stad, dat is ons uitgangspunt. Waarmee we allemaal bijdragen aan het vergroten van de aantrekkelijkheid van Helmond op alle gebieden.

De groei van Helmond betekent ook iets voor de gemeentelijke organisatie. We hebben meer mensen nodig om deze ontwikkelingen te sturen en uit te voeren. We werken in teams van gemiddeld maximaal 25 personen met elk een eigen teammanager. Daarmee houden we de lijnen kort en werken we prettig samen om de doelen van Helmond te verwezenlijken. Help jij mee? Bekijk alle management vacatures.

Uw Reactie
Uw Reactie