Contact opnemen met de gemeente

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Helmond:

Melding doen of klacht indienen

Wilt u een melding openbare ruimte indienen, bijvoorbeeld over defecte straatverlichting, losliggende stoeptegels, zwerfafval of een rioolverstopping? Of heeft u een klacht over de gemeente of een medewerker van de gemeente? Dan kunt u onderstaand formulier gebruiken om uw melding of klacht in te dienen.  

Digitaal contactformulier

Voor al uw overige vragen of meldingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier:

U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@helmond.nl. Hierin graag uw naam en geboortedatum vermelden. Deze gegevens hebben wij nodig om u een terugmelding te doen. 

Telefoon

Het algemene telefoonnummer van de gemeente Helmond is 14 0492. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar: +31(0)492-58 7777.

Post

Stuur uw brief naar:
Gemeente Helmond
Postbus 950
5700 AZ Helmond

Stadswinkel

Bezoekadres:
Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Openingstijden:
Maandag 12.00 tot 19.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. 

Een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak ophalen. Voor alle andere producten werkt de Stadswinkel alleen op afspraak. Maak hier digitaal een afspraak. 

Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding

Vanaf 1 augustus 2019 mag u in onze gemeentelijke gebouwen geen gezichtsbedekkende kleding dragen. Dat is kleding die het gezicht geheel bedekt of waarbij alleen de ogen te zien zijn. Denk hierbij aan een integraalhelm, bivakmuts, boerka, masker of nikab.

Stadskantoor (vergunningen)

Bezoekadres:
Weg op den Heuvel 35
5701 NV Helmond
omgevingsvergunningen@helmond.nl 

Het Stadkantoor werkt op afspraak. Maak hier digitaal een afspraak.

Gemeentewerf

Bent u betrokken bij de organisatie van een evenement en heeft u een vergunning om afzettingen te plaatsen? Dan kunt u dranghekken lenen bij de gemeentewerf. Hiervoor maakt u zo snel mogelijk (maar uiterlijk 1 week van tevoren) een reservering via telefoonnummer 14 0492. Het transport van de dranghekken regelt u zelf.

Bezoekadres:
Beemdweg 10
5705 BJ Helmond

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur. 

Uw Reactie
Uw Reactie