Februari

 • Geveltuintjes maken To Hölscherplein nóg groener

  woensdag 28 februari 2024
  Stoeptegels vervangen door groen: 'Operatie Steenbreek' heeft de afgelopen jaren in Helmond al veel geveltuintjes opgeleverd. Op het To Hölscherplein zorgden we vandaag samen met de bewoners, woningbouwvereniging Volksbelang en de LEV-groep voor een mooi vervolg. Het openbaar groen is er vervangen, zeven buurtbewoners hebben tegelijkertijd een geveltuintje aangelegd en de kinderen uit de buurt bouwden samen met IVN een insectenhotel.

 • Wat vindt u belangrijk in een huis en woonomgeving?

  woensdag 21 februari 2024
  Helmond bouwt! Vorig jaar zelfs 896 nieuwe woningen. Niet eerder zijn er in Helmond de afgelopen 20 jaar zoveel nieuwe woningen per jaar gebouwd. En we gaan door.

 • Eerste paspoort thuisbezorgd in Helmond

  vrijdag 16 februari 2024
  Vanaf 8 februari laat u uw reisdocument gratis en veilig bezorgen door bezorgdienst AMP Groep. Mevrouw Van de Ven had de primeur en ontving haar paspoort op een feestelijke manier uit handen van wethouder Arno Bonte.

 • Brouwhuis loopt warm voor Landschapspark Kloostereind

  vrijdag 9 februari 2024
  De informatieavond over de ontwikkeling van Landschapspark Kloostereind (woensdag 7 februari) maakte één ding heel duidelijk: de bewoners van Brouwhuis lopen er warm voor. Liefst 150 belangstellenden hadden zich aangemeld. Dat waren er zóveel dat op het laatste moment werd besloten om de avond op te splitsen in twee informatiesessies. Het werden levendige bijeenkomsten; een mooie mix van informatie ophalen en zelf mee denken en mee praten.

 • Thuisbezorgen van paspoorten en ID-kaarten

  donderdag 8 februari 2024
  Vanaf 8 februari kunt u uw aangevraagde paspoort of identiteitskaart volledig kosteloos thuis laten bezorgen. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de gespecialiseerde bezorgdienst AMP Groep. Hierdoor hoeft u nog maar één keer naar de Stadswinkel te komen; alleen bij de aanvraag.

Uw Reactie
Uw Reactie