Thuisbezorgen van paspoorten en ID-kaarten

Donderdag 8 februari 2024

Vanaf 8 februari kunt u uw aangevraagde paspoort of identiteitskaart volledig kosteloos thuis laten bezorgen. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de gespecialiseerde bezorgdienst AMP Groep. Hierdoor hoeft u nog maar één keer naar de Stadswinkel te komen; alleen bij de aanvraag.

Zeer gemakkelijk

Met deze nieuwe service wordt het voor inwoners een stuk gemakkelijker. U kunt het reisdocument namelijk laten bezorgen op een door u gewenst tijdstip en adres. Zo bent u dus niet meer afhankelijk van de openingstijden van de Stadswinkel.

Hoe werkt het?

U vraagt uw document op de gebruikelijke manier aan via een afspraak in de Stadswinkel. Daarbij geeft u aan dat u het document wilt laten bezorgen. Zodra uw document klaar is, ontvangt u een bericht van AMP Groep voor het maken van een afspraak. Hierbij geeft u zelf uw gewenste bezorgmoment en afleveradres door aan de bezorgdienst. De bezorging kan thuis plaatsvinden, maar ook op uw werk of op een ander adres. Dat kan niet alleen overdag, maar ook 's avonds en in het weekend.

Is het veilig?

Het is zeker veilig. De bezorger zal zich identificeren bij overhandiging van het document en controleert uw identiteit. U moet het document zelf aannemen van de bezorger en u tekent voor ontvangst.

Meer informatie

Uw Reactie
Uw Reactie