Nieuws

 • Aanmelden voor ons Stadspanel

  maandag 21 augustus 2017
  Bent u inwoner van de gemeente Helmond en 18 jaar of ouder? Dan kunt u deelnemen aan het Stadspanel. Via het Stadspanel vraagt de gemeente Helmond digitaal naar uw mening, ervaring en wensen.

 • Ammonium aangetroffen in afvalwater

  donderdag 17 augustus 2017
  Op donderdag 17 augustus is door waterschap Aa en Maas een verhoogd gehalte van ammonium aangetroffen in het afvalwater van de rioolwaterzuivering in Aarle-Rixtel. Er is géén sprake van risico’s voor de volksgezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat de bron van de vervuiling bij het bedrijf Den Ouden Groep in Helmond ligt.

 • Wegwerkzaamheden Molenstraat

  donderdag 17 augustus 2017
  Op maandag 21 augustus starten er wegwerkzaamheden in de Molenstraat. Tussen het Zuidende en de Pastoor van Leeuwenstraat wordt een gasleiding vervangen. De werkzaamheden duren naar verwachting 6 weken.

 • Bekendmakingen 16 augustus

  woensdag 16 augustus 2017
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 16 augustus 2017.

 • Paspoort, ID-kaart of rijbewijs verloren?

  donderdag 10 augustus 2017
  Bent u tijdens uw vakantie uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart kwijtgeraakt? Dan hoeft u niet meer naar de politie om aangifte te doen. In plaats daarvan kunt u direct naar de Stadswinkel om melding te maken van uw vermiste document én kunt u meteen een nieuw document aanvragen. Maak wel eerst even een afspraak. Dit kan via onze website of telefonisch (14 0492).