Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 23 september

  donderdag 23 september 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 23 september.

 • Onderzoek naar de verkeersveiligheid in Helmond, denkt u mee?

  woensdag 22 september 2021
  We zijn bezig met het opstellen van een verkeersveiligheidsplan. In dit plan staat wat we de komende jaren doen om het verkeer in Helmond veiliger te maken. We willen ook graag van u horen wat u belangrijk vindt en wat u opvalt aan de verkeersveiligheid in Helmond. Laat uw mening horen door de vragenlijst verkeersveiligheid in te vullen.

 • Werkzaamheden bij rotonde Rijpelbaan - Rembrandtlaan

  dinsdag 21 september 2021
  Vanaf woensdag 22 september starten we met verschillende wegwerkzaamheden bij de rotonde Rijpelbaan en Rembrandtlaan. De werkzaamheden zijn naar verwachting medio december afgerond. Het autoverkeer wordt met de bekende gele borden omgeleid.

 • Bevrijdingsviering zaterdag 25 september

  dinsdag 21 september 2021
  Jaarlijks vieren we op 25 september dat Helmond op deze datum in 1944 werd bevrijd. Deze feestelijke viering vindt plaats op zaterdag 25 september om 18.30 uur in het Hortensiapark aan de Wethouder van Wellaan te Helmond. U bent van harte welkom.

 • Jubilerende Sociëteit Gezelligheid Koninklijke Erepenning

  maandag 20 september 2021
  Bij de viering van hun 150 jaar bestaan ontving Sociëteit Gezelligheid de Koninklijke Erepenning uit handen van burgemeester Blanksma. Sociëteit ‘Gezelligheid’ is 13 september 1871 opgericht in de lokalen van Stadscafé de ‘Korenbeurs’ te Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie