Nieuws

 • In april gratis compost afhalen in Helmond

  dinsdag 28 maart 2023
  In april is het weer compostmaand. U kunt de hele maand april gratis compost ophalen bij de milieustraat in Helmond. U maakt hiervoor online een afspraak. De compost laadt u zelf in, dus vergeet niet om uw schop mee te nemen. U mag tot één volle aanhangwagen per keer meenemen, zolang de voorraad strekt.

 • Pas op! Autokrakers bij u in de buurt

  donderdag 23 maart 2023
  Helaas gebeurt het regelmatig dat auto's worden opengebroken en dieven er met uw kostbare spullen ervandoor gaan. Samen met de politie werken we eraan om auto-inbraak te verminderen. U kunt ons hierbij helpen door extra alert te zijn en verdachte situaties te melden via 112.

 • Bekendmakingen donderdag 23 maart

  donderdag 23 maart 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 23 maart.

 • Wijkspreekuren college: Gaat u op de koffie bij de wethouder?

  dinsdag 21 maart 2023
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Bezoek dan het wijkspreekuur om hierover te praten met de wethouder. Onder het genot van een kop koffie of thee luistert de wijkwethouder graag naar uw verhaal. Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

 • Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 maart rijden de GRIP-wagen én de kca-bus weer door Helmond

  maandag 20 maart 2023
  Vanaf maandag 27 maart rijden het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP) en de kca-bus weer tegelijk door Helmond. Zo kunt u op één locatie zowel uw afval voor het GRIP als voor klein chemisch afval inleveren. De wagens staan elke dag op verschillende plekken in de stad. We komen dus ook bij u in de buurt. Een bezoek aan het GRIP en de kca-bus is gratis. Daarnaast staan ook onze afvalcoaches bij de stops om al uw vragen over afval scheiden te beantwoorden. Lees hieronder wat u er allemaal kunt inleveren, en over de tijdelijke actie...

Uw Reactie
Uw Reactie