Nieuws

 • Koninklijke onderscheiding voor Folker Vink

  vrijdag 17 augustus 2018
  De heer Folker Vink is donderdag 16 augustus benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Elly Blanksma onder andere vanwege de jarenlange organisatie van de KinderVakantieWeek en zijn grote verdiensten voor de EHBO vereniging en de Avondvierdaagse.

 • .

  Bekendmakingen 15 augustus

  dinsdag 14 augustus 2018
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 15 augustus 2018.

 • Regen

  Regenval na een periode van droogte

  donderdag 9 augustus 2018
  Als er na lange droogte weer een regenbui valt, dan kan het zijn dat de straatkolken niet overal het water even snel af kunnen voeren. Door ingedroogd straatvuil kunnen verstoppingen zijn ontstaan, en door bladafval op straat kunnen de roosters dicht gaan zitten. Als er gelijk een zware regenbui valt, zullen ook de regenwateruitlaten en riooloverstorten op oppervlaktewater in werking treden. Mogelijk komt er hiermee meer (drijf)vuil mee dan normaal.

 • .

  Bekendmakingen 8 augustus

  dinsdag 7 augustus 2018
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 25 juli 2018.

 • .

  Paspoort, ID-kaart of rijbewijs verloren?

  donderdag 2 augustus 2018
  Bent u tijdens uw vakantie uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart kwijtgeraakt? Om fraude te voorkomen is het belangrijk dat u een vermist reisdocument zo snel mogelijk laat opnemen in de (inter)nationale registers als ‘ongeldig’. Aangifte doen bij de politie is niet nodig. U kunt direct naar de Stadswinkel om melding te maken van uw vermiste document en u kunt meteen een nieuw document aanvragen. Maak hiervoor wel eerst even een afspraak.