Nieuws

 • .

  Uitkomsten onderzoek naar (lage) inkomens in Helmond

  woensdag 17 oktober 2018
  Vandaag, op Wereldarmoededag, presenteert de gemeente Helmond de factsheets ‘Lage inkomens in Helmond’ en ‘Inkomens in Helmond’. Deze factsheets geven een inzicht in respectievelijk de omvang en samenstelling van de groep Helmondse minima en het gemiddelde persoonlijke inkomen en besteedbaar inkomen van alle huishoudens in Helmond.

 • .

  Bekendmakingen 17 oktober

  woensdag 17 oktober 2018
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 10 oktober 2018.

 • .

  Geslaagde derde editie van de Kidskookcaféwedstrijd in Helmond

  maandag 15 oktober 2018
  Donderdag 11 oktober vond de spannende finale van de derde editie van de Kidskookcaféwedstrijd plaats. Leerlingen van groep 7 en 8 van Helmondse basisscholen konden zich in koppels aanmelden door een origineel en lekker recept in te sturen met de flespompoen. Uit alle inzendingen zijn vijf koppels geselecteerd die vanmiddag hun gerecht hebben gekookt en gepresenteerd voor de vakjury. Juul Jeuken en Roos van Kalkeren bemachtigden de eerste plaats met hun Cowboy pasteitjes.

 • .

  Plaatsing bladkorven

  donderdag 11 oktober 2018
  Vanaf maandag 22 oktober worden er in heel Helmond 400 bladkorven geplaatst. Daarnaast zet de gemeente extra personeel in met veegmachines en bladblazers. U kunt helpen overlast in uw buurt te voorkomen door bladafval (geen takken of GFT) in de bladkorven te deponeren.

 • .

  Vrijwilligerspenning voor Ad Geluk

  donderdag 11 oktober 2018
  De heer A.P. (Ad) Geluk heeft woensdag 10 oktober de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum als vrijwillige bedrijfshulpverlener bij het Elkerliek Ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Antoinette Maas.