Nieuws

 • Overzicht van kap en herplant bomen

  donderdag 24 september 2020
  Meerdere keren per jaar laten we bomen van de bomenkaplijst door een aannemer kappen. Deze week start een nieuwe ronde.

 • .

  Online ouderavond ‘Happy Ouders’ over uitgaan

  donderdag 24 september 2020
  Vraagt u zich ook af hoe uitgaan er tegenwoordig aan toe gaat? Meld u dan aan voor de online ouderavond ‘Happy Ouders’ op donderdagavond 8 oktober van 20.00 tot 21.15 uur. ‘Happy Ouders’ is een initiatief om ouders van jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar te informeren over verschillende aspecten van uitgaan anno 2020. Het doel van deze avond is om ouders een zo goed mogelijk beeld te geven wat jongeren tegenwoordig doen als ze uitgaan én om ouders handvatten te geven hierover in gesprek te gaan met hun zoon of dochter.

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 24 september

  donderdag 24 september 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 24 september 2020.

 • Podiumbijeenkomst coffeeshopbeleid via webinar

  Podiumbijeenkomst coffeeshopbeleid via webinar

  maandag 21 september 2020
  Op dinsdag 29 september is er een webinar over coffeeshops. De informatie die raads- en commissieleden tijdens deze bijeenkomst krijgen, draagt bij aan de politieke discussie die op een later moment over dit thema gevoerd wordt. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kiezen we ervoor om de podiumbijeenkomst deze keer digitaal te houden. Inwoners kunnen samen met raads- en commissieleden deelnemen aan de online bijeenkomst. De link naar de livestream vindt u hieronder.

 • start werkzaamheden bij sluis 8 en 9 in Helmond

  Start werkzaamheden bij sluis 8 en 9 in Helmond

  maandag 21 september 2020
  De sluizen 8 en 9 in de Zuid Willemsvaart zijn inmiddels zo’n 200 jaar oud en voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. Enkele jaren geleden is besloten dat de sluizen vervangen moeten worden. In de aanloop daar naartoe zijn diverse onderzoeken gedaan. Vanaf deze week start de aannemer met werkzaamheden bij sluis 9 om de oude monding van de rivier de Aa af te dammen.

Uw Reactie
Uw Reactie