Nieuws

 • .

  Bekendmakingen 18 april

  woensdag 18 april 2018
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 18 april 2018.

 • .

  Brandevoort verwelkomt haar 10.000ste inwoner

  dinsdag 17 april 2018
  Vanmiddag heeft burgemeester Elly Blanksma de 10.000ste inwoner van de wijk Brandevoort verwelkomd. Het gaat om het jongste zoontje van de familie Derks. Zij bezocht de familie Derks om hen persoonlijk te feliciteren met dit unieke feit. Burgemeester Blanksma: “Voor een relatief jonge wijk als Brandevoort hebben we sinds de bouw van het eerste huis in 1998 veel nieuwe inwoners mogen verwelkomen. Brandevoort kenmerkt zich als een betrokken wijk met veel groeipotentieel, ook natuurlijk omdat in de toekomst Brainport Smart District hier zich zal vestigen.”

 • .

  Gemeente Helmond genomineerd voor Silver Economy Awards

  woensdag 11 april 2018
  Met het inzetten van leefstijlmonitoring voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is de gemeente Helmond genomineerd voor de Europese Silver Economy Awards in de categorie Overheidsorganisaties. De prijs is in het leven geroepen door SEED, een project van de Europese Unie. Dit project stimuleert overheden die zich inzetten voor de ontwikkeling van hulpmiddelen die het leven van ouderen in onze samenleving vergemakkelijken. Daarbij stimuleert SEED Europese samenwerking en kennisdeling op dit terrein.

 • .

  Bekendmakingen 11 april

  woensdag 11 april 2018
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 11 april 2018.

 • .

  Aanleg glasvezelnetwerk 2018-2021 voor héél Helmond

  dinsdag 10 april 2018
  Binnen drie jaar supersnel internet voor heel Helmond voor een betaalbare prijs, waarbij de gemeente zelf de aanleg en het beheer oppakt. Daarop zei de gemeenteraad eind februari unaniem JA.