Nieuws

 • Diverse overtredingen geconstateerd en beslag gelegd op 17 voertuigen bij controle in Helmond

  donderdag 25 februari 2021
  Bij een integrale controle gisteren in Helmond, werden in drie supermarkten en in drie woningen diverse overtredingen geconstateerd. De supermarkten voldeden niet aan de vergunningvoorschriften. Op twee plaatsen sloten daardoor de slijterijen tijdelijk de deuren. Ook was de brandveiligheid niet in orde. Bij een supermarkt gold dat ook voor de voedselveiligheid. Daarvoor worden boetes opgelegd. Op twee plekken werden illegale medicijnen aangetroffen. Verder onderzoek volgt.

 • Online op de koffie bij de wethouder

  donderdag 25 februari 2021
  Ook in deze bijzondere tijden blijven de wethouders graag in contact met Helmondse inwoners. Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de onderstaande digitale wijkspreekuren.

 • .

  Bekendmakingen donderdag 25 februari

  donderdag 25 februari 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 25 februari 2021.

 • .

  Aanslag gemeentelijke belastingen

  donderdag 25 februari 2021
  Iedere inwoner van Helmond betaalt mee aan onze stad. Daarom betaalt u belasting aan de gemeente. Het geld gebruikt de gemeente bijvoorbeeld voor de aanleg en het onderhoud van wegen, riolering en straatverlichting. Of voor het ophalen van huisvuil, groenafval en papier. En ook voor onderhoud van sportvelden. Uiterlijk eind van deze maand ontvangt u de aanslag voor de gemeentelijke belastingen. De aanslag ontvangt u in uw brievenbus of in uw berichtenbox van Mijnoverheid.

 • Bekendmakingen donderdag 18 februari

  donderdag 18 februari 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 18 februari 2021.

Uw Reactie
Uw Reactie