Nieuws

 • .

  Aanleg nieuwe rioolbuizen naar Burgemeester Geukerspark

  donderdag 17 oktober 2019
  De werkzaamheden aan het Burgemeester Geukerspark zijn in volle gang. Vanaf 21 oktober starten we met de aanleg van nieuwe rioolbuizen in de Oude Aa naar het park. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat de huidige waterleiding wordt verlegd. Hiermee voorkomen we dat deze tijdens de uitvoering stuk gaat. Dit zou veel schade en overlast veroorzaken. De werkzaamheden aan de waterleiding vinden plaats tussen 21 en 25 oktober. Bewoners en ondernemers hebben hierover een brief ontvangen.

 • .

  Bekendmakingen 16 oktober

  woensdag 16 oktober 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 16 oktober 2019.

 • .

  Geslaagde vierde editie van de Kidskookcaféwedstrijd

  vrijdag 11 oktober 2019
  Gisteren vond de spannende finale plaats van de vierde editie van de Kidskookcaféwedstrijd. Kinderen hebben zich in duo’s op kunnen geven door een pastarecept in te sturen, passend binnen het thema lekker én gezond. Uit alle inzendingen zijn vijf koppels geselecteerd die hun gerecht hebben gekookt en gepresenteerd voor de vakjury. Tess en Jente wonnen de eerste prijs met hun pasta met preisaus.

 • .

  Ondernemers (in spé) opgelet: tweede Franchise-event op dinsdag 12 november

  donderdag 10 oktober 2019
  De gemeente Helmond organiseert, in samenwerking met Centrummanagement, dinsdagavond 12 november voor de tweede keer een franchise-event in het Speelhuis. Negen franchisegevers presenteren zich daar aan enthousiaste, potentiële franchisenemers. Alle personen die interesse hebben om franchisenemer in Helmond te worden zijn welkom en kunnen zich die avond oriënteren.

 • .

  Plaatsing bladkorven

  woensdag 9 oktober 2019
  Vanaf maandag 14 oktober worden er in heel Helmond 400 bladkorven geplaatst. Daarnaast zet de gemeente extra personeel in met veegmachines en bladblazers. U kunt helpen overlast in uw buurt te voorkomen door bladafval (geen takken of GFT) in de bladkorven te deponeren.

Uw Reactie
Uw Reactie