Wat vindt u belangrijk in een huis en woonomgeving?

Woensdag 21 februari 2024

Helmond bouwt! Vorig jaar zelfs 896 nieuwe woningen. Niet eerder zijn er in Helmond de afgelopen 20 jaar zoveel nieuwe woningen per jaar gebouwd. En we gaan door.

Aan de noordkant van het NS-station Brandevoort wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Ook zullen er veel nieuwe woningen in het Stationskwartier (rondom NS-station Helmond) worden gebouwd. En in Houtsdonk, het zuidelijk deel van de wijk Helmond-West (ten zuiden van het spoor tussen de Zuid Willemsvaart en de Goorloop) zal ook flink gebouwd gaan worden. Ook aan de overige wijken worden woningen toegevoegd.

Woonwensenonderzoek

De gemeente Helmond wil graag mooie nieuwe wijken bouwen die aan de verschillende woonbehoeften van huidige en toekomstige inwoners voldoen. Daarom zijn we benieuwd naar uw ideeën over wonen. Wat vindt u belangrijk in een huis en woonomgeving? Uw mening helpt ons om wijken te bouwen die onderling verschillend zijn, maar waar iedereen prettig kan wonen. Hartstikke nuttig dus.

Overweegt u de komende jaren in Helmond te verhuizen of naar Helmond te verhuizen? Vertel ons wat u belangrijk vindt in een huis en buurt, zodat Helmond een fijne plek blijft voor iedereen. Het invullen van de online vragenlijst duurt maar een paar minuten.

Deze online vragenlijst is slechts één van de bronnen die de gemeente Helmond gebruikt om keuzes te maken voor het type woning en leefomgeving voor de lange termijn. Denk aan betaalbare huizen voor iedereen en een goede mix van verschillende soorten woningen voor verschillende levensfasen.

Uw Reactie
Uw Reactie