Eerste paspoort thuisbezorgd in Helmond

Vrijdag 16 februari 2024

Vanaf 8 februari laat u uw reisdocument gratis en veilig bezorgen door bezorgdienst AMP Groep. Mevrouw Van de Ven had de primeur en ontving haar paspoort op een feestelijke manier uit handen van wethouder Arno Bonte.

Mevrouw Van de Ven: "Ik verwacht dat veel mensen gebruik gaan maken van deze nieuwe service."

Bezorgen van reisdocumenten 

U kunt uw aangevraagde paspoort of identiteitskaart gratis thuis laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde bezorgdienst AMP Groep. Op deze manier hoeft u nog maar één keer naar de Stadswinkel te komen; alleen voor de aanvraag.

Erg gemakkelijk

Met deze nieuwe service laat u het reisdocument op een datum en tijd naar voorkeur bezorgen. De bezorging kan thuis plaatsvinden, maar ook op het werk of op een ander adres. Dat kan niet alleen overdag, maar ook 's avonds en op zaterdag.

Wethouder Arno Bonte: "Ik ben blij om te zien dat er al veel aanvragen zijn gedaan waarbij is gekozen voor bezorging en dat deze nieuwe service klaarblijkelijk in de behoefte van de inwoners voorziet."

Is het veilig?

Het is zeker veilig. De bezorger identificeert zich bij overhandiging van het document en controleert de identiteit van de aanvrager. De aanvrager moet het document zelf aannemen van de bezorger en tekent voor ontvangst.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie en voorwaarden over deze gratis bezorgdienst op www.helmond.nl/paspoort-of-identiteitskaart-aanvragen

Uw Reactie
Uw Reactie