Nieuws

 • Koninklijke Onderscheiding mevrouw José van Bommel

  maandag 15 april 2024
  Tijdens het voorjaarsconcert van de Rimboband ontving de dirigente, mevrouw van Bommel, een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Blanksma.

 • Samen werken aan een sterke Stad

  maandag 15 april 2024
  Wij hebben de verantwoordelijkheid om goed voor het welzijn van inwoners te zorgen. Het Helmondse sociale beleid heeft als doel: ervoor zorgen dat elke Helmonder kan meedoen, rondkomen en vooruitkomen. En wie dat niet kan, helpen we. Dichtbij, zo vroeg mogelijk en met u als inwoner centraal. Dat doen we als gemeente niet alleen, maar met allerlei organisaties. In het plan dat we samen hebben geschreven en op 11 april jl. is vastgesteld door de gemeenteraad, staat hoe we ons voor willen bereiden op tijden waarin professionele zorg steeds minder vanzelfsprekend is.

 • Feestelijke start eerste raadsvergadering in het Huis voor de Stad

  vrijdag 12 april 2024
  Afgelopen donderdag vond de allereerste raadsvergadering plaats in de nieuwe raadzaal in het Huis voor de Stad. Een bijzonder moment in de democratische geschiedenis van onze stad. De ingebruikname van de nieuwe raadszaal in het Huis voor de Stad is feestelijk gevierd met een aantal speciale openingshandelingen.

 • Bekendmakingen donderdag 11 april

  donderdag 11 april 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 11 april.

 • Feestelijke ingebruikname van het nieuwe Huis voor de Stad

  woensdag 10 april 2024
  Het langverwachte moment brak dinsdag 9 april eindelijk aan: het nieuwe Huis voor de Stad in Helmond opende officieel zijn deuren! Dit duurzame en toegankelijke gebouw is vanaf nu de centrale plek voor alle gemeentelijke dienstverlening, voor álle Helmonders.

Uw Reactie
Uw Reactie