Nieuws

 • Helmond biedt helpende hand bij aanvraag Landelijk Noodfonds Energie

  dinsdag 21 februari 2023
  Huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening kunnen vanaf 7 februari terecht bij een speciaal landelijk noodfonds. Via www.noodfondsenergie.nl kunt u een deel van de energierekening laten betalen door de energieleverancier. De digitale aanvraag blijkt niet altijd makkelijk. Voor mensen die hulp willen bij het online invullen van de aanvraag bieden wij ondersteuning. Hiervoor kunt u op diverse plekken in de stad terecht.

 • Bekendmakingen donderdag 16 februari

  donderdag 16 februari 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 16 februari.

 • Zwembad De Braak bereikt zijn hoogste punt

  woensdag 15 februari 2023
  Een feestelijke middag op de bouwplaats van Zwembad De Braak, aan de Rembrandtlaan in Helmond. Op 15 februari werd het behalen van het hoogste punt van het zwembad gevierd.

 • Gemeenten Peelland krijgen steeds beter zicht in de (onder)wereld van ondermijning

  woensdag 15 februari 2023
  In 2022 werden in Peelland kilo’s hard- en softdrugs in beslag genomen, 14 hennepkwekerijen ontmanteld, tientallen aanhoudingen verricht voor handel in (hard)drugs en 16 drugspanden gesloten. Dit is een greep uit de resultaten in ‘Bovenop de Onderwereld’, het jaaroverzicht aanpak ondermijning Peelland 2022. Hierin staat wat de gezamenlijke aanpak van ondermijning in de zes Peelgemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren in 2022 heeft opgeleverd.

 • Bekendmakingen donderdag 9 februari

  donderdag 9 februari 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 9 februari.

Uw Reactie
Uw Reactie