Nieuws

 • Nieuwbouw Jan van Brabant College naast Cacaofabriek

  donderdag 7 september 2023
  Uit het haalbaarheidsonderzoek voor de nieuwe locatie van het Jan van Brabant College is gebleken dat de locatie aan de Cacaokade de beste optie is qua bereikbaarheid, inpasbaarheid én haalbaarheid. Daarmee valt de locatie Suytknoop af.

 • Bekendmakingen donderdag 7 september

  donderdag 7 september 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 7 september.

 • Verbetering verkeersdoorstroming Helmond

  dinsdag 5 september 2023
  Momenteel wordt er flink aan de weg gewerkt in Helmond. Meerdere grote wegen in het zuiden en oosten van de stad worden aangepakt. Na afronding kunt u zich sneller en veiliger verplaatsen door de stad. In de meeste gevallen zijn de werkzaamheden goed te omzeilen. Wel luidt het advies: vertrek op tijd.

 • Woensdag 6 september op de koffie bij wethouder de Kort

  vrijdag 1 september 2023
  Woont u in de wijk Stiphout-Warande en heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Bezoek dan komende woensdag 6 september tussen 19:00 en 20:00 uur het wijkspreekuur in Buurthuis de Ark (Dorpsstraat 27A). Hier kunt u uw vraag of idee bespreken met de wethouder de Kort. Onder het genot van een kop koffie of thee luistert de wijkwethouder graag naar uw verhaal. Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

 • Open Inloop Mierlo-Hout biedt ondersteuning

  donderdag 31 augustus 2023
  Deze “Open Inloop” is bedoeld om ondersteuning, informatie en een luisterend oor te bieden aan de bewoners van Mierlo-Hout. De open inloop Mierlo-Hout zal vanaf 4 september elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur plaatsvinden in Wijkhuis de Geseldonk. Het adres is Cederhoutstraat 44.

Uw Reactie
Uw Reactie