Nieuws

 • Vrijwilligerspenning

  Vrijwilligerspenning voor Maria Spoor-Senders

  woensdag 27 november 2019
  Tijdens de viering van het 60 jarig bestaan van Seniorenvereniging Helmond West, heeft mevrouw Maria Spoor-Senders de Vrijwilligerspenning van de stad Helmond ontvangen. Ze kreeg deze onderscheiding uit handen van wethouder Harrie van Dijk voor haar jarenlange inzet voor deze vereniging.

 • Bekendmakingen 27 november

  woensdag 27 november 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 27 november 2019.

 • Parkeerplaats Kegelbaan in Helmond

  Kentekenherkenning op parkeerterreinen in Helmond

  dinsdag 26 november 2019
  Enkele jaren geleden zijn in Helmond de parkeerkaartautomaten op straat ingesteld op digitaal betalen. Betalen met (munt)geld is niet meer mogelijk. De volgende stap is dat het systeem nu wordt ingericht om het parkeren op straat volledig mobiel en digitaal te kunnen controleren en handhaven.

 • Milieustraat Helmond

  Scherpere controles bij milieustraat Helmond

  maandag 25 november 2019
  Bezoekers van de milieustraat worden vanaf deze week standaard gevraagd naar een legitimatiebewijs. Dit om te voorkomen dat bedrijven en inwoners van andere gemeenten hun afval naar de milieustraat in Helmond brengen.

 • Burgemeester reikt lintje uit

  Jeugdlintjes uitgereikt!

  donderdag 21 november 2019
  Woensdag 20 november ging burgemeester Elly Blanksma met jeugdburgemeester Daan Mikkers op pad om 4 jeugdlintjes uit te reiken aan kinderen die in het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Uw Reactie
Uw Reactie