Nieuws

 • Gemeente Helmond opent ondernemersloket

  donderdag 19 maart 2020
  De coronacrisis heeft ook grote impact op het bedrijfsleven. Veel medewerkers zitten ziek thuis, evenementen gaan niet door en het maatschappelijk leven ligt voor een groot deel stil. Bent u als ondernemer getroffen door deze crisis en zoekt u naar antwoorden op uw vragen? Dan kunt u terecht bij het ondernemersloket.

 • Gemeente Helmond plant nieuw bos aan bij Berkendonk

  woensdag 18 maart 2020
  Op een voormalig akkerland bij recreatieplas Berkendonk groeit een nieuw bos. De gemeente Helmond heeft ruim 8.000 nieuwe boompjes laten aanplanten. Het nieuwe stuk bos draagt bij aan de klimaat- en duurzaamheidsambities van de stad. Vandaag, tijdens de Nationale Boomfeestdag, zouden leerlingen van basisschool De Rakt samen met de wethouder de laatste boompjes planten. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dit feestelijke moment afgelast.

 • Hackathon

  Online hackathon in Helmond vanwege corona-maatregelen

  dinsdag 17 maart 2020
  Dinsdag 17 maart is het zover: een online hackathon rondom het thema digitalisering en glasvezel gaat van start. Tijdens deze online hackathon werkt jong talent aan vraagstukken, ingebracht door het onderwijs, bedrijfsleven en de gemeente Helmond. Samen met Hackathon Masters organiseert de gemeente Helmond dit online evenement. Door de corona-maatregelen is de geplande hackathon op het ROC ter AA met MBO- en Fontys-studenten uitgesteld en aangepast naar een online versie. Dit biedt tevens de mogelijkheid een breder publiek te betrekken: ook andere studenten, inwoners, professionals en MKB kunnen meedoen.

 • Bericht burgemeester Blanksma over het coronavirus

  zaterdag 14 maart 2020
  Beste Helmonders, We bevinden ons in een moeilijke periode. De ontwikkelingen rondom corona volgen elkaar snel op. Het is inmiddels een wereldwijde crisis, waar we ook in Helmond de gevolgen van ondervinden. Het kabinet zet alles op alles om de gevolgen zo klein mogelijk te houden en in onze stad proberen we daarop zo goed mogelijk te reageren.

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 12 maart

  donderdag 12 maart 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 12 maart 2020.

Uw Reactie
Uw Reactie