Nieuws

 • Bekendmakingen donderdag 11 januari

  donderdag 11 januari 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 11 januari.

 • Gecombineerde achternaam bij kinderen vanaf nu ook mogelijk

  maandag 8 januari 2024
  Het hebben van een achternaam is belangrijk; het zegt iets over wie je bent en bij wie je hoort. Er is een toenemende vraag uit de samenleving om meer keuzevrijheid te hebben bij het kiezen van de achternaam. Om daarmee bijvoorbeeld meer verbondenheid met beide families tot uiting te brengen. Of om beter aan te sluiten bij het internationale naamrecht.

 • Bekendmakingen donderdag 4 januari

  donderdag 4 januari 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 4 januari.

 • Kletsnatte kerst: wat kun je doen bij overlast of schade door het hoge water?

  woensdag 27 december 2023
  Helaas geen witte maar een kletsnatte kerst. De waterschappen en Rijkswaterstaat doen wat ze kunnen. Helaas is het zo nat dat de gewone maatregelen niet altijd helpen. Dus is er kans op wateroverlast. Dit kan de komende dagen, en zeker op het einde van de week als er weer meer regen wordt voorspeld, blijven gebeuren. In dit bericht leggen we u uit wat te doen bij overlast of zelfs gevaar zodat u direct weet welke actie u kunt ondernemen en welke hulp beschikbaar is.

 • Vanaf 1 januari is matrassen inleveren gratis bij de milieustraat

  donderdag 21 december 2023
  Vanaf 1 januari 2024 kunt u uw matras gratis inleveren op de milieustraat. U kunt maximaal 5 matrassen per bezoek inleveren. Voor die tijd betaalt u voor een matras tot 140 cm breed € 5,- en voor een breder matras € 10,-. Er zijn wel een paar regels voor een bezoek aan de milieustraat.

Uw Reactie
Uw Reactie