Nieuws

 • Parkeerplaats Kegelbaan in Helmond

  Kentekenherkenning op parkeerterreinen in Helmond

  dinsdag 26 november 2019
  Enkele jaren geleden zijn in Helmond de parkeerkaartautomaten op straat ingesteld op digitaal betalen. Betalen met (munt)geld is niet meer mogelijk. De volgende stap is dat het systeem nu wordt ingericht om het parkeren op straat volledig mobiel en digitaal te kunnen controleren en handhaven.

 • Milieustraat Helmond

  Scherpere controles bij milieustraat Helmond

  maandag 25 november 2019
  Bezoekers van de milieustraat worden vanaf deze week standaard gevraagd naar een legitimatiebewijs. Dit om te voorkomen dat bedrijven en inwoners van andere gemeenten hun afval naar de milieustraat in Helmond brengen.

 • Kinderen tijdens Museum winterkasteel

  Geniet, proef en bewonder bij Winterkasteel Helmond

  donderdag 21 november 2019
  Tijdens de Kerstvakantie zijn er diverse leuke activiteiten te doen voor gezinnen, families en kasteelliefhebbers bij Museum Helmond. Kasteel Helmond, de grootste waterburcht van het land, wordt van 10 december tot en met 5 januari omgetoverd tot Winterkasteel Helmond. Het kasteel is sfeervol aangekleed, met gezellige lichtjes, winterse muziek en chique gedekte tafels. En doe een wens, schrijf ‘m op en hang deze in de prachtig versierde wensboom. Wie weet heeft u prijs!

 • Burgemeester reikt lintje uit

  Jeugdlintjes uitgereikt!

  donderdag 21 november 2019
  Woensdag 20 november ging burgemeester Elly Blanksma met jeugdburgemeester Daan Mikkers op pad om 4 jeugdlintjes uit te reiken aan kinderen die in het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.

 • Bekendmakingen 20 november

  woensdag 20 november 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 20 november 2019.

Uw Reactie
Uw Reactie