Vier jeugdlintjes uitgereikt in Helmond

Woensdag 22 november 2023

Maandag 20 november reikten burgemeester Elly Blanksma- van den Heuvel, wethouder Cathalijne Dortmans en jongerenburgemeester Lars Sijbers vier jeugdlintjes uit aan jongeren in Helmond die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.

De ontvangers van de Jeugdlintjes met de Jeugdburgemeester (links), burgemeester (midden) en wethouder (rechts).

Ibtihal Saidi (13 jaar) krijgt een jeugdlintje voor haar inzet bij We Care Kids. Als een van de oprichters van We Care Kids organiseert zij activiteiten voor jong en oud. Zij zet zich in om mensen met elkaar te verbinden.  

Jay Basten (13 jaar) krijgt een jeugdlintje omdat hij afgelopen jaar ruim 40 cm van zijn haar heeft gedoneerd aan Stichting Haarwensen. Hij zamelde daarnaast ook geld in. Ondanks dat hij gepest is met zijn lange haar, heeft Jay het ruim drie jaar laten groeien.  

Sterre van den Boogaard (21 jaar) krijgt een jeugdlintje omdat zij zich inzet voor bewustwording rondom PTSS bij veteranen. Zij heeft 200 kilometer gelopen om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor hen. Zij won hiervoor eerder dit jaar de Witte Anjer Prijs.

Voor haar inzet voor voetbalverenging RKSV Mierlo-hout krijgt Eva Mooren (19 jaar) een jeugdlintje. Als trainster op verschillende groepen, scheidsrechter en vrijwilliger is zij onmisbaar voor de vereniging.

Uw Reactie
Uw Reactie