Januari

 • Plannen huisvesting 200 internationale medewerkers Varenschut concreet

  vrijdag 20 januari 2023
  Op de locatie Veldbeemd, op het perceel tussen de Rochadeweg, Veldbeemd en de kassen van Kwekerij Varenschut in Helmond komt tijdelijke huisvesting (10 jaar) voor maximaal 200 internationale medewerkers. Eind 2022 liep de aanbestedingsprocedure. Kafra Housing is de initiatiefnemer die de aanbesteding gegund heeft gekregen. Hun plan voorziet in de behoefte om internationale medewerkers op een goede manier te huisvesten en past binnen het gemeentelijke beleid. Eind dit jaar wil Kafra de locatie Flexôtel Varenschut gerealiseerd hebben. Kafra Housing gaat nu aan de slag met de realisatie en communiceert met de buurt over hun plannen en de planning.

 • Aannemers en gemeente Helmond tekenen contract voor de bouw van de MFSA De Braak

  donderdag 12 januari 2023
  Sportpark De Braak ondergaat de komende jaren een grote metamorfose. De handtekeningen van de aannemers en de gemeente Helmond onder de aannemingsovereenkomst is de start van de realisatie van de MFSA (MultiFunctionele SportAccomodatie) De Braak.

 • Extra halteplaatsen voor Taxbus

  dinsdag 10 januari 2023
  Er zijn vandaag drie nieuwe halteplaatsen voor de Taxbus in gebruik genomen. De Taxbus verzorgt het vervoer voor mensen met een beperking, maar is sinds kort ook beschikbaar voor andere inwoners.

Uw Reactie
Uw Reactie