Maart

 • .

  Onderzoek opkomsttijden brandweer, politie en ambulance

  dinsdag 26 maart 2019
  De brandweer, politie en ambulance reageren zo snel mogelijk op de melding van misdaden, ongevallen en branden. Toch kunnen minuten soms uren lijken te duren als u betrokken bent bij een incident. Hoe snel de opkomsttijden van hulpdiensten ook zijn.

 • .

  Boombank zorgt voor vergroening van het centrum

  donderdag 21 maart 2019
  De lente is begonnen! Tijd voor nieuwe bloemen en planten, ook in ons centrum. Zo staat er op het plein bij de Stadswinkel en Pathé sinds kort een bijzondere bank. Deze boombank zorgt ervoor dat dit plein een groenere uitstraling krijgt. Vandaag, donderdag 21 maart, wordt de bank gevuld met verschillende heesters, planten en bloembollen.

 • .

  Voorlopige uitslagen verkiezingen 2019

  woensdag 20 maart 2019
  Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen. Op deze pagina vindt u de voorlopige uitslagen.

 • Vlag halfstok Utrecht

  Helmond leeft mee met Utrecht, vlag halfstok bij stadskantoor

  dinsdag 19 maart 2019
  De gemeente Helmond leeft intens mee met de slachtoffers en hun familie van de gebeurtenissen in Utrecht.

 • Helmond plaatsnaambord

  Preventief fouilleren deel binnenstad Helmond

  woensdag 13 maart 2019
  Vanaf 15 maart tot en met 15 september is een deel van de binnenstad aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Bevindt u zich in deze periode in dit gebied, dan kan het zijn dat u preventief gefouilleerd wordt. U hoeft daarvoor geen verdachte te zijn. In overleg met het Openbaar Ministerie en de politie heeft burgemeester Blanksma deze maatregel genomen. Doel is om hiermee harder op te treden tegen de georganiseerde handel in harddrugs en illegaal wapenbezit.