Maart

 • .

  Bekendmakingen 27 maart

  woensdag 27 maart 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 27 maart 2019.

 • .

  Aanleg verkeersplateaus Weg door de Rijpel

  woensdag 27 maart 2019
  Op maandag 1 april starten er werkzaamheden aan de Weg door de Rijpel. Er worden daar vijf verkeersplateaus aangelegd. Deze komen ter hoogte van de oversteekplekken voor fietsers en voetgangers: Raktpad, Brempad (weerszijde Weg door de Rijpel), Rijpelbergseweg en Wederhof.

 • Mitchel Metz

  Ieder kind verdient het om mee te doen

  woensdag 27 maart 2019
  Heeft u het als ouder met kinderen tussen de 0 en 18 jaar financieel niet zo breed? Dan kunt u een beroep doen op het Kindpakket. Vanuit het Kindpakket worden onder andere schoolreisjes, schoolspullen, contributie voor sport- of muziekles, zwemles en tal van andere zaken vergoed. Zo kunnen deze kinderen ook meedoen, hun talenten ontdekken en werken aan hun zelfvertrouwen net als hun leeftijdsgenootjes.

 • .

  Onderzoek opkomsttijden brandweer, politie en ambulance

  dinsdag 26 maart 2019
  De brandweer, politie en ambulance reageren zo snel mogelijk op de melding van misdaden, ongevallen en branden. Toch kunnen minuten soms uren lijken te duren als u betrokken bent bij een incident. Hoe snel de opkomsttijden van hulpdiensten ook zijn.

 • .

  Boombank zorgt voor vergroening van het centrum

  donderdag 21 maart 2019
  De lente is begonnen! Tijd voor nieuwe bloemen en planten, ook in ons centrum. Zo staat er op het plein bij de Stadswinkel en Pathé sinds kort een bijzondere bank. Deze boombank zorgt ervoor dat dit plein een groenere uitstraling krijgt. Vandaag, donderdag 21 maart, wordt de bank gevuld met verschillende heesters, planten en bloembollen.