2022

 • Senioren en veiligheidsmaand: Phishing

  maandag 3 oktober 2022
  Oplichters worden steeds slimmer. Ze verzinnen steeds weer nieuwe manieren om mensen van hun privégegevens of bezittingen te beroven. Iedereen kan slachtoffer worden van dergelijke trucs, ook ouderen. Daarom hebben het ministerie van Justitie en Veiligheid en zijn partners de handen ineengeslagen om voorlichting te geven over de verschillende methodes van deze oplichters. Via deze campagne krijgt u informatie over de meest voorkomende methodes die criminelen gebruiken. En krijgt u tips om dergelijke oplichting te voorkomen. Deze week staat in het teken van Phishing.

 • Oktober is compostmaand in Helmond

  Haal in oktober gratis compost op bij de milieustraat

  zaterdag 1 oktober 2022
  Net de tuin aan het verbouwen? Heeft u een eigen moestuin? Of bent u gek op tuinieren? Kom dan langs op de milieustraat. In oktober is het namelijk compostmaand. Dit betekent dat u de hele maand gratis compost kunt ophalen bij de milieustraat aan de Gerstdijk 1 in Helmond. Maak een afspraak en neem een schop, zak of eventueel aanhangwagen mee zodat u het zelf kunt inladen. U mag tot één volle aanhangwagen per keer meenemen.

 • Bekendmakingen donderdag 29 september

  donderdag 29 september 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 29 september.

 • Enquête over openbaar vervoer

  woensdag 28 september 2022
  Ruim 8.000 Helmonders krijgen deze week een brief op de mat met de vraag om mee te doen aan een onderzoek naar de openbaar vervoer behoefte. Dat onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente om het openbaar toegankelijk vervoer te kunnen verbeteren.

 • Uitgifte gratis coronatesten en mondkapjes

  Gratis zelftesten en mondkapjes voor inwoners met een laag inkomen

  dinsdag 27 september 2022
  Corona zorgt nog steeds voor veel besmettingen. De regeling voor gratis zelftesten en mondkapjes voor inwoners met een laag inkomen is daarom verlengd. Zij hebben daarom nog steeds de mogelijkheid om een pakketje aan gratis zelftesten en mondkapjes af te halen bij een van de uitgiftepunten in de stad.

Uw Reactie
Uw Reactie