Vacature

Open Sollicitatie

Open sollicitatie

Bij Gemeente Helmond zijn we altijd op zoek naar talent, nieuwe collega’s die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van Helmond. Regelmatig hebben we nieuwe vacatures beschikbaar. Staat jouw ideale baan er op dit moment niet bij? Maak dan een job alert aan of stuur jouw open sollicitatie in door je gegevens in te sturen via de ‘solliciteer direct’ button.

Passen wij bij jou?

Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Helmond is een stad in beweging; continu spelen we in op de veranderende samenleving. Met vernieuwende en innovatieve ideeën brengen wij de stad Helmond elke dag een beetje vooruit. Samen met ruimt 700 behulpzame collega’s werken we met trots vanuit verbinding, vertrouwen en waardering elke dag aan een mooiere stad. Vanaf 2024 werken we in het nieuwe ‘Huis voor de Stad’, een modern en duurzaam stadskantoor en ontmoetingsplek. Ook jij kan maker van de Helmondse toekomst worden, we ontmoeten je graag!   

Wat werken voor de Gemeente Helmond typeert?  

  • Binnen gemeente Helmond geloven we in de kracht van diversiteit aan mensen en talenten. We kijken daarom verder dan het CV en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw kwaliteiten.  
  • Werken bij een moderne organisatie waar plek is om ambities waar te maken  
  • Een baan met maatschappelijke impact  
  • Volop kansen om door te groeien en jezelf blijvend te ontwikkelen   
  • Een dynamische omgeving met fijne collega’s  

Onze collega’s vertellen je meer over werken bij de Gemeente Helmond in het volgende filmpje.
Wil je ons verhaal nog eens rustig nalezen? Klik dan hier.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Helmond, bekijk dan de volgende pagina's vol informatie: 

Je kunt ook contact met ons leggen, meer contactmogelijkheden vind je op onze contact pagina.

Ga je solliciteren?

We ontvangen graag jouw cv en een korte motivatie. Geef daarin aan wat voor baan je zoekt en waar je interesse ligt. Na ontvangst van jouw open sollicitatie zullen we zo snel mogelijk contact met je leggen om de mogelijkheden te bekijken en af te stemmen over het bewaren van jouw gegevens in onze talentpool. 

Zijn wij een match

Misschien zien we niet direct een match met openstaande vacatures, maar kunnen we jouw gegevens wel bewaren voor de toekomst. Samen bespreken we hoe we hier vorm aan geven. Wil je nooit een vacature missen, stel dan een job alert in en ontvang direct de nieuwste vacatures binnen jouw interessegebied in je mailbox.

Uw Reactie
Uw Reactie