Nieuws

 • Brouwhuis loopt warm voor Landschapspark Kloostereind

  vrijdag 9 februari 2024
  De informatieavond over de ontwikkeling van Landschapspark Kloostereind (woensdag 7 februari) maakte één ding heel duidelijk: de bewoners van Brouwhuis lopen er warm voor. Liefst 150 belangstellenden hadden zich aangemeld. Dat waren er zóveel dat op het laatste moment werd besloten om de avond op te splitsen in twee informatiesessies. Het werden levendige bijeenkomsten; een mooie mix van informatie ophalen en zelf mee denken en mee praten.

 • Thuisbezorgen van paspoorten en ID-kaarten

  donderdag 8 februari 2024
  Vanaf 8 februari kunt u uw aangevraagde paspoort of identiteitskaart volledig kosteloos thuis laten bezorgen. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de gespecialiseerde bezorgdienst AMP Groep. Hierdoor hoeft u nog maar één keer naar de Stadswinkel te komen; alleen bij de aanvraag.

 • Goed bezochte centrumbijeenkomst

  dinsdag 30 januari 2024
  Maandagavond vond in de Cacaofabriek de centrumbijeenkomst plaats. Zeker 500 geïnteresseerde Helmonders lieten zich informeren over de plannen voor Centrum-Noord de komende jaren. Welke projecten worden in welke periode uitgevoerd, hoe gaan we proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden, maar vooral ook wat krijgt u er straks voor terug.

 • participatie groep menen

  Nieuw Participatiebeleid Helmond: Over de kracht van de samenleving!

  donderdag 18 januari 2024
  Begin januari is het participatiebeleid vastgesteld door de gemeenteraad. Dit betekent goed nieuws voor u en alle inwoners! Vanaf nu is er een duidelijk kader waarbinnen inwoners kunnen meedenken en meedoen met de plannen van de gemeente.

 • Aanwijzing lokale omroep

  donderdag 11 januari 2024
  Op dit moment is DitisHelmond de lokale omroep in de gemeente Helmond. Zij zijn hier voor een periode van vijf jaar voor aangewezen. Deze periode loopt af op 11 januari 2025. Daarom heeft het Commissariaat voor de Media vanaf 11 januari 2024 de procedure gestart voor het aanwijzen van een lokale publieke omroep.

Uw Reactie
Uw Reactie