Nieuws

 • Glasvezel Helmond

  Dierdonk eerstvolgende wijk waar glasvezel wordt aangelegd

  donderdag 9 mei 2019
  Supersnel internet en klaar voor de toekomst dankzij glasvezel. Vanaf volgend jaar is het ook zover voor Dierdonk, want na Brouwhuis, Rijpelberg, Stiphout, Helmond-Noord en Warande is Dierdonk de volgende wijk waar een glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Glasvezel is de modernste, snelste en meest energiezuinige verbinding voor internet, televisie, telefonie en overige digitale diensten zoals zorg en veiligheid. Dankzij glasvezel wordt door gemeente en lokale partners steeds meer samengewerkt aan innovaties voor zorg en veiligheid in Helmond.

 • .

  Helmond: Ruim zestig wapens van straat na inleveractie

  donderdag 9 mei 2019
  De unieke kans om zonder straf een wapen in te leveren in Helmond resulteerde er de afgelopen twee weken in dat 64 wapens en een behoorlijke hoeveelheid munitie werden afgegeven bij de politie. Bijna een derde daarvan zijn vuurwapens.

 • Louis_Nguyen

  Ieder kind verdient het om mee te doen

  woensdag 8 mei 2019
  Heeft u het als ouder met kinderen tussen de 0 en 18 jaar financieel niet zo breed? Dan kunt u een beroep doen op het Kindpakket. Vanuit het Kindpakket worden onder andere schoolreisjes, schoolspullen, contributie voor sport- of muziekles, zwemles en tal van andere zaken vergoed. Zo kunnen deze kinderen ook meedoen, hun talenten ontdekken en werken aan hun zelfvertrouwen net als hun leeftijdsgenootjes.

 • .

  20 Koninklijke Onderscheidingen tijdens ‘Lintjesregen’

  vrijdag 26 april 2019
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ bij gelegenheid van Koningsdag 2019 heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel vrijdagmorgen 26 april 20 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

 • Hat-trick afvalbankje

  Hat-trick afvalbankjes geplaatst voor vermindering zwerfafval

  donderdag 25 april 2019
  Afgelopen week zijn er in Helmond een aantal zogenoemde Hat-trick afvalbankjes geplaatst, waaronder in De Warande. De Hat-trick afvalbankjes zijn geplaatst om zwerfafval op een leuke manier te verminderen. Dinsdag 23 april testte jeugdburgemeester Daan één van de bankjes uit.

Uw Reactie
Uw Reactie