• Stad
  • Glasvezel voor heel Helmond

Glasvezel voor heel Helmond

Gemeente Helmond is hard bezig om heel Helmond te voorzien van glasvezel. Wijk voor wijk wordt overal waar nu nog geen glasvezel ligt een glasvezelnetwerk aangelegd. Dit doet de gemeente in samenwerking met e-Quest via Glasvezel Helmond BV. Zo kan elke inwoner van Helmond verbonden worden via glasvezel.

Glasvezel als nutsvoorziening

Glasvezel is de modernste, snelste en meest energiezuinige verbinding voor internet, televisie, telefonie en overige digitale diensten. Wij zien glasvezel als een algemene voorziening voor elke inwoner, zoals bijvoorbeeld riolering en elektriciteit. Iedereen moet gebruik kunnen maken van snel internet en tegen betaalbare prijzen. Glasvezel Helmond BV zorgt dat de verbinding er ligt. Kijk voor meer informatie over de aanleg van glasvezel op de website van Glasvezel Helmond B.V.

Toekomstbestendige stad

Met een aansluiting op glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Dankzij glasvezel is snel en veilig zorg op afstand, werken en onderwijs mogelijk. En het maakt de stad klaar voor technische ontwikkelingen in de openbare ruimte zoals slimme verkeerslichten. Voor vandaag de dag, maar zeker in de nabije toekomst.

Zorg Onderwijs Veiligheid 

Leefbaarheid  Over glasvezel

Uw Reactie
Uw Reactie