Evenementensubsidie aanvragen

Organiseert u een evenement? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie.

Voorwaarden tijdelijk versoepeld

Vanwege corona golden er vorig jaar, en nu nog steeds, beperkingen voor de organisatie van evenementen. In 2021 hebben we de voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen tijdelijk versoepeld. Daarmee kunnen ook kleinere, 'coronaproof' evenementen voor subsidie in aanmerking komen. Deze versoepeling geldt ook voor evenementen die in 2022 plaatsvinden. 

Soort evenement

Controleer eerst of u voldoet aan de voorwaarden. Is dat het geval? Bepaal dan wat voor soort evenement u organiseert. We onderscheiden drie evenementsoorten die een subsidie kunnen aanvragen:

Online subsidie aanvragen

Nadat u hebt bepaald tot welke soort uw evenement behoort, kunt u subsidie aanvragen. Vul hiervoor het online aanvraagformulier subsidieverlening evenement in. Voeg alle gevraagde bijlagen toe.

Online subsidievaststelling aanvragen

Na afloop van uw evenement dient u een aanvraag in voor subsidievaststelling. Hiervoor maakt u gebruik van het online aanvraagformulier subsidievaststelling evenement. Bij uw verzoek tot subsidievaststelling moet u een inhoudelijke en financiële verantwoording indienen.

Uw Reactie
Uw Reactie