Contact

Hieronder vindt u een overzicht van al onze contactmogelijkheden. Klik op het gewenste contact voor meer informatie.

Is er schade aan wegen, stoepen of groenvoorzieningen? Heeft u overlast van grof huisvuil of ongedierte? Maak hiervan online een melding openbare ruimte.

Contactformulier

U kunt online contact opnemen via ons contactformulier. Klik hier om het contactformulier te openen. We streven ernaar om u binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Social Media

U kunt ook via een van de onderstaande social media kanalen contact opnemen. Wij zijn online bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur. 

        

Om uw privacy te beschermen zullen berichten met daarin persoonlijke informatie van de openbare pagina worden verwijderd. Onder persoonlijke informatie verstaan wij onder andere telefoonnummers, adresgegevens etc. Wanneer we persoonlijke informatie nodig hebben zullen we dit vragen middels een privébericht. Hier kunt u onze huisregels voor social media terugvinden.

Stuur uw brief naar:
Gemeente Helmond
Postbus 950
5700 AZ Helmond

Het kan zijn dat u ontevreden bent over hoe u bent behandeld door een medewerker van de gemeente. Of u bent niet tevreden over de afhandeling van uw aanvraag, melding of bezwaar. U kunt dan digitaal een klacht indienen. Meer informatie vindt u op onze klachten pagina.

Het algemene telefoonnummer van de gemeente Helmond is 14 0492. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar: +31(0)492-58 7777.

Wilt u contact opnemen met de persdesk van gemeente Helmond? Dan kunt u mailen naar persvraag@helmond.nl.

Onze locaties

In de onderstaande kaart vindt u alle gemeentelijke locaties in Helmond. U kunt de locaties aanklikken voor meer informatie. Bekijk de openingstijden van de gemeentelijke locaties op deze pagina

Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding

Vanaf 1 augustus 2019 mag u in onze gemeentelijke gebouwen geen gezichtsbedekkende kleding dragen. Dat is kleding die het gezicht geheel bedekt of waarbij alleen de ogen te zien zijn. Denk hierbij aan een integraalhelm, bivakmuts, boerka, masker of nikab. Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid

In verband met de coronamaatregelen wordt er op dit verbod een uitzondering gemaakt voor mondkapjes.

Lijstweergave

Uw Reactie
Uw Reactie