DeAfvalApp

Wilt u weten wanneer het afval bij u wordt opgehaald? Ga dan naar uw persoonlijke afvalkalender op de website van DeAfvalApp of download DeAfvalApp op uw smartphone of tablet. Zo mist u nooit een ophaaldag!

Website bezoeken

Wanneer u naar www.deafvalapp.nl gaat, kunt u uw postcode en huisnummer invoeren. Vervolgens staat alle informatie over afval op maat voor uw adres. Zo vindt u er uw persoonlijke afvalkalender en een kaart met de locaties van glasbakken, textielcontainers en (frituur)vet-brengpunten. Ook leest u er meer over alle afvalstromen en de Milieustraat. 

App downloaden

U kunt “DeAfvalApp” ook gratis downloaden in de Google Play of App Store. Ook hier vindt u uw persoonlijke afvalkalender, een kaart met containers en meer informatie over afval terug. Bovendien kunt u met deze app herinneringen instellen op een door u gewenst tijdstip voor wanneer het afval buiten mag staan. Daarnaast heeft u de optie om de afvalkalender over te zetten in de kalender op uw mobiele telefoon. Met de app ontvangt u meldingen wanneer er belangrijke wijzigingen plaatsvinden in het afvalschema.