DeAfvalApp

Wanneer wordt mijn afval opgehaald? En welk afval mag waar bij? Vind het antwoord in uw persoonlijke afvalkalender!

Website bezoeken

Ga naar www.deafvalapp.nl en voer uw postcode en huisnummer in. Daar vindt u alle informatie over afval scheiden op maat voor uw adres. Zoals uw persoonlijke afvalkalender met de ophaaldagen en een kaart met de locaties van glasbakken, textielcontainers en (frituur)vet-brengpunten. Ook leest u er welk afval waarbij mag en vindt u informatie over de milieustraat.

Melding doen

U kunt via onderstaand formulier een melding doen wanneer u bijvoorbeeld overlast heeft van grof huisvuil in een openbare ruimte.

App downloaden

Download “DeAfvalApp” gratis in de Google Play of App Store. Log in met uw postcode en huisnummer. U vindt dan dezelfde informatie als wanneer u inlogt via de website. Zoals uw persoonlijke afvalkalender met de ophaaldagen en een kaart met de locaties van glasbakken, textielcontainers en (frituur)vet-brengpunten. Ook leest u er welk afval waarbij mag en vindt u informatie over de milieustraat.

Daarnaast biedt de app een aantal extra mogelijkheden. Zo kunt u in de app herinneringen instellen voor de ophaaldagen. U ontvangt deze dan als melding op uw mobiele telefoon. Ook kunt u uw ophaaldagen voor het hele jaar in een keer inladen in uw agenda op uw mobiele telefoon of tablet. Wanneer er belangrijke wijzigingen in de afvalinzameling zijn, dan stuurt de app – als u dat wilt – u hierover een melding. Zo heeft u alles bij de hand in uw telefoon.

DeAfvalApp is te herkennen aan onderstaand icoon.

Uw Reactie
Uw Reactie