Bouwen en vestigen

Bouwinitiatief indienen

Heeft u een bouwinitiatief binnen de gemeente Helmond dat niet in het geldende bestemmingsplan past en wilt u weten wat de gemeente hiervan vindt? Vult u dan het digitale formulier in op deze pagina.

Bedrijfslocaties

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Helmond? Of zoekt u een kavel om zelf uw bedrijfspand te bouwen? Bekijk dan deze pagina.

Bedrijfskavels

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Helmond? Of zoekt u een kavel om zelf uw bedrijfspand te bouwen? Kijk dan op de website van Mijn Bedrijfslocatie Helmond.

Te huren vastgoed

Bent u op zoek naar huurruimte, bijvoorbeeld als kantoor, werkruimte of een atelier? De gemeente Helmond heeft verspreid over de stad verschillende panden in eigendom en beheer, die bedrijven en (maatschappelijke) organisaties geheel of gedeeltelijk kunnen huren. Bent u benieuwd of er voor u ook huisvestingsmogelijkheden zijn? Dan kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen via onderstaand formulier.

Grond, bagger en bouwstoffen

De gemeente toetst het gebruik van grond, baggerspecie en bouwstoffen aan het landelijke en lokale milieubeleid. Om ervoor te zorgen dat de gemeente uw toepassing kan toetsen, moet u een aantal werkzaamheden melden via het Meldpunt Bodemkwaliteit van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Uw Reactie
Uw Reactie