Feestelijke ingebruikname van het nieuwe Huis voor de Stad

Woensdag 10 april 2024

Het langverwachte moment brak dinsdag 9 april eindelijk aan: het nieuwe Huis voor de Stad in Helmond opende officieel zijn deuren! Dit duurzame en toegankelijke gebouw is vanaf nu de centrale plek voor alle gemeentelijke dienstverlening, voor álle Helmonders.

Wethouder Van Dijk stond op een ludieke manier stil bij de officiële start van de gemeentelijke dienstverlening. Direct na de opening reikte hij het allereerste rijbewijs in het Huis voor de Stad uit aan een blije, net geslaagde Helmondse inwoner. Dit symbolische gebaar benadrukt de rol van het Huis voor de Stad als centrale plek voor belangrijke momenten van onze inwoners.

Het Huis voor de Stad staat voor transparantie, verbinding, duurzaamheid en gemeenschapszin. Het is ontworpen om ontmoetingen te faciliteren en de dienstverlening aan inwoners en bezoekers van Helmond naar een hoger niveau te tillen.

De officiële opening en de open dag van het Huis voor de Stad vindt later dit jaar plaats. We zetten onze deuren dan wagenwijd open voor alle inwoners van de stad. Zodra hier meer over bekend is, laten wij dat weten.

Uw Reactie
Uw Reactie