2023

 • Ambulancepost Helmond gaat eind 2024 verhuizen

  woensdag 4 oktober 2023
  De ambulancepost van GGD Brabant-Zuidoost in Helmond aan de Lage Dijk verhuist eind 2024 naar de Deltaweg. Aan de Deltaweg wordt een nieuwe duurzame en energievriendelijke ambulancepost gebouwd. Met deze nieuwe locatie blijft de bereikbaarheid van ambulancezorg voor inwoners in Zuidoost-Brabant gewaarborgd.

 • Nieuwbouw Jan van Brabant College naast Cacaofabriek

  donderdag 7 september 2023
  Uit het haalbaarheidsonderzoek voor de nieuwe locatie van het Jan van Brabant College is gebleken dat de locatie aan de Cacaokade de beste optie is qua bereikbaarheid, inpasbaarheid én haalbaarheid. Daarmee valt de locatie Suytknoop af.

 • 12 Koninklijke Onderscheidingen tijdens ‘Lintjesregen’

  woensdag 26 april 2023
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ bij gelegenheid van Koningsdag 2023 heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel woensdag 26 april 12 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

 • Nog een locatie voor jonge vluchtelingen en een grotere opvanglocatie in Helmond

  donderdag 13 april 2023
  Helmond staat de komende tijd aan de lat voor de opvang van 341 vluchtelingen. Dat wordt het aandeel van Helmond in het Regioplan Brabant Zuidoost. Dit regionale opvangplan wordt uiteindelijk ingediend bij de Provincie. Zo zorgen regio’s samen voor voldoende opvangplekken. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Uw Reactie
Uw Reactie