2023

 • Rijk betaalt mee aan versterken weerbaarheid Helmondse jongeren

  dinsdag 12 december 2023
  Wij als gemeente hebben 3,5 miljoen euro toegekend gekregen van het Ministerie van Justitie & Veiligheid vanuit de rijksmiddelen ‘Preventie met Gezag’ om jongeren die de verkeerde kant op dreigen te gaan perspectief te bieden. De toegekende rijksmiddelen zetten we in om de weerbaarheid van jongeren te vergroten, problematisch en grensoverschrijdend gedrag te verminderen en de voedingsbodem voor criminaliteit aan te pakken.

 • Nationale Dag van de Vrijwilliger in Helmond

  donderdag 7 december 2023
  Vandaag is het 7 december 2023. De Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een belangrijke dag voor onze hele gemeente. Uiteraard willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 • Bekendmakingen donderdag 7 december

  donderdag 7 december 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 7 december.

 • Bekendmakingen donderdag 30 november

  donderdag 30 november 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 30 november.

 • Juridisch Loket in Helmond

  maandag 27 november 2023
  Met ingang van maandag 4 december 2023 opent het Juridisch Loket haar deuren in Helmond. Één dag per week gaan twee medewerkers van het Juridisch Loket het fysieke servicepunt bedienen. Inwoners kunnen op maandagen van 13.00 tot 15.00 uur terecht voor gratis advies op locatie de Westwijzer in Helmond West. Met de komst van het servicepunt wordt het voor inwoners laagdrempeliger om gebruik te maken van de diensten die het Juridisch loket aanbiedt.

Uw Reactie
Uw Reactie