2023

 • Goederen bedoeld voor hennepteelt aangetroffen

  vrijdag 15 december 2023
  Woensdag 13 december is in een aantal garageboxen een grote hoeveelheid goederen aangetroffen om een hennepplantage mee in te richten. De goederen zijn direct door de politie in beslag genomen vanwege een overtreding van de Opiumwet.

 • Alexander Meijer benoemd tot interim-gemeentesecretaris Helmond

  donderdag 14 december 2023
  Het college van B&W heeft afgelopen dinsdag besloten Alexander Meijer te benoemen tot interim-gemeentesecretaris/algemeen directeur. Hij start op 8 januari a.s. De functie is vacant gekomen door het aanstaande vertrek van Erik de Ruiter, die regiodirecteur Zuidoost-Nederland wordt bij het Leger des Heils.

 • Bekendmakingen donderdag 14 december

  donderdag 14 december 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 14 december.

 • Foto: Dave van Hout

  Zwembad De Braak opent zondag 17 december officieel: iedereen is welkom

  woensdag 13 december 2023
  Op zondag 17 december zijn alle inwoners uit Helmond en overige geïnteresseerden welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe zwembad De Braak. Deze Open dag duurt van 12.00-17.00 uur. Het zwembad is vanaf 1 december geleidelijk in gebruik genomen en de officiële opening is op 17 december.

 • Nationale Dag van de Vrijwilliger in Helmond

  donderdag 7 december 2023
  Vandaag is het 7 december 2023. De Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een belangrijke dag voor onze hele gemeente. Uiteraard willen we deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Uw Reactie
Uw Reactie