2023

 • Eerste horde genomen voor ontwikkeling regionaal bedrijventerrein De Peel

  maandag 18 december 2023
  Op 7 en 14 december hebben de gemeenteraden van Helmond en Someren de vestiging van het voorkeursrecht op de gebieden Varenschut/Lungendonk bekrachtigd. Dit betekent dat de partners die werken aan het regionale bedrijventerrein nu verder kunnen met het uitwerken van de plannen hiervoor. In de loop van 2024 worden de omwonenden en belanghebbenden hierbij betrokken.

 • Openingstijden gemeente, milieustraat en afvalinzameling rond de feestdagen

  maandag 18 december 2023
  Door de feestdagen zijn er een aantal wijzigingen in de dienstverlening. In dit bericht vindt u een overzicht van de bijzonderheden.

 • Goederen bedoeld voor hennepteelt aangetroffen

  vrijdag 15 december 2023
  Woensdag 13 december is in een aantal garageboxen een grote hoeveelheid goederen aangetroffen om een hennepplantage mee in te richten. De goederen zijn direct door de politie in beslag genomen vanwege een overtreding van de Opiumwet.

 • Alexander Meijer benoemd tot interim-gemeentesecretaris Helmond

  donderdag 14 december 2023
  Het college van B&W heeft afgelopen dinsdag besloten Alexander Meijer te benoemen tot interim-gemeentesecretaris/algemeen directeur. Hij start op 8 januari a.s. De functie is vacant gekomen door het aanstaande vertrek van Erik de Ruiter, die regiodirecteur Zuidoost-Nederland wordt bij het Leger des Heils.

 • Bekendmakingen donderdag 14 december

  donderdag 14 december 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 14 december.

Uw Reactie
Uw Reactie