2023

 • Wijkspreekuren college: Gaat u op de koffie bij de wethouder?

  dinsdag 21 maart 2023
  Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Bezoek dan het wijkspreekuur om hierover te praten met de wethouder. Onder het genot van een kop koffie of thee luistert de wijkwethouder graag naar uw verhaal. Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

 • Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 maart rijden de GRIP-wagen én de kca-bus weer door Helmond

  maandag 20 maart 2023
  Vanaf maandag 27 maart rijden het Grondstoffen Inleverpunt (GRIP) en de kca-bus weer tegelijk door Helmond. Zo kunt u op één locatie zowel uw afval voor het GRIP als voor klein chemisch afval inleveren. De wagens staan elke dag op verschillende plekken in de stad. We komen dus ook bij u in de buurt. Een bezoek aan het GRIP en de kca-bus is gratis. Daarnaast staan ook onze afvalcoaches bij de stops om al uw vragen over afval scheiden te beantwoorden. Lees hieronder wat u er allemaal kunt inleveren, en over de tijdelijke actie...

 • Komt u ook naar het Tweede Stationskwartier Festival?

  donderdag 16 maart 2023
  Wij nodigen u van harte uit op het tweede Stationskwartier Festival! Tijdens dit festival wordt de conceptvisie voor het gebied gepresenteerd. Er is volop ruimte om te reageren en door te denken over hoe de gedroomde toekomst daadwerkelijk samen tot stand te brengen. Hoofdvraag van de avond is: Hoe creëren we samen een bruisend Stationskwartier?

 • Verkiezingen Provinciale Staten en waterschap 2023: voorlopige uitslag op partijniveau

  donderdag 16 maart 2023
  De voorlopige uitslag op partijniveau van de Provinciale Statenverkiezingen en Waterschapsverkiezing Aa en Maas in Helmond is bekend. Deze is als volgt:

 • Bekendmakingen donderdag 16 maart

  donderdag 16 maart 2023
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van donderdag 16 maart.

Uw Reactie
Uw Reactie