Mei

 • Bekendmakingen donderdag 19 mei

  donderdag 19 mei 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 19 april.

 • Koninklijke Onderscheiding voor Toon Hussaarts

  woensdag 18 mei 2022
  Burgemeester Michiel van Veen van Gemert-Bakel reikte op woensdag 18 mei een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Henk Timmer uit Elsendorp en de heer Toon Hussaarts uit Helmond. Dat gebeurde tijdens de feestelijke viering van het twintigjarig bestaan van de Contactgroep Postactieven Groepen Geleide Wapens (CGPA GGW) op de Luitenant-generaal Bestkazerne.

 • Sluiting gemeente met Hemelvaart

  woensdag 18 mei 2022
  Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 27 mei zijn alle kantoren van de gemeente gesloten. Dit geldt ook voor de Stadswinkel. U kunt op deze twee dagen de gemeente telefonisch niet bereiken. Voor het maken van een afspraak in de Stadswinkel of het doorgeven van een melding kunt u terecht op onze website.

 • Rent a boa in Helmond-Oost op 24 mei

  dinsdag 17 mei 2022
  Rent a Boa is een project waarbij u direct invloed krijgt op de inzet van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (boa). Op 24 mei van 13.00 tot 17.00 staan we in Helmond-Oost. U kunt bepalen waar u op deze dag graag extra aandacht voor wil in uw wijk. Denk hierbij aan parkeren, afval, jeugdoverlast, hard rijden, preventieadvies of andere zaken die bij u in de wijk spelen. De boa’s en politie ontvangen u die dag ook graag in hun stand in het park bij de Straakvense Bosdijk, kruising Geysendorfferstraat.

 • Bekendmakingen donderdag 12 mei

  donderdag 12 mei 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 12 mei.

Uw Reactie
Uw Reactie