Juni

 • .

  Bekendmakingen donderdag 10 juni

  donderdag 10 juni 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 10 juni 2021.

 • Minister van Engelshoven haalt Helmondse historie op

  woensdag 9 juni 2021
  Het project ‘Helmond in 100 Stukskes’ bracht minister van Engelshoven op woensdag 9 juni in Helmond. Tijdens een interactief programma, volledig binnen de corona-maatregelen, haalde zij letterlijk en figuurlijk stukskes Helmondse historie op.

 • Bodycams voor boa's

  maandag 7 juni 2021
  Buitengewoon opsporingsambtenaren openbare ruimte (boa's) dragen vanaf vandaag een bodycam: een op het lijf geplaatste camera. De bodycam wordt ingezet met het doel de veiligheid en het veiligheidsgevoel van boa’s te vergroten. Uit ervaringen van de politie en handhavers van andere gemeenten blijkt dat het zichtbaar dragen van bodycams een preventieve en de-escalerende werking heeft. Daarom hebben wij besloten om ook de bodycams in te zetten.

 • In juni wegwerkzaamheden aan de Boerhaavelaan

  vrijdag 4 juni 2021
  Van maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Boerhaavelaan. Ook het kruispunt Boerhaavelaan – President Rooseveltlaan – Jan van Brabantlaan is tijdens deze periode afgesloten. Het (auto)verkeer wordt tijdens deze periode ter plekke omgeleid.

 • Groen Klimaatplein: inspiratie voor een groene tuin

  donderdag 3 juni 2021
  Houdt u van groen en wilt u lekker aan de slag in uw eigen tuin? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die er zijn om uw tuin te vergroenen. Een groene tuin is een levende tuin, waar ook bijen, vlinders en vogels graag komen. Met meer groen in uw tuin maakt u uw tuin ook beter bestand tegen weersextremen, zoals hevige regenbuien en hittegolven. Het Groene Klimaatplein in Tuincentrum Coppelmans helpt u aan informatie en inspireert om uw tuin te vergroenen.

Uw Reactie
Uw Reactie