Mei

 • Stadswinkel

  Sluiting gemeente & afvalinzameling met Pinksteren

  vrijdag 29 mei 2020
  Op maandag 1 juni zijn alle kantoren van de gemeente gesloten. Dit geldt ook voor de Stadswinkel. U kunt de gemeente op deze dagen telefonisch niet bereiken. Voor het doorgeven van een melding, het maken van een afspraak of het online aanvragen van een product kunt u terecht op onze website.

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 28 mei

  donderdag 28 mei 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 28 mei 2020.

 • Bemiddeling tussen partners Sport- en Beleefcampus De Braak leidt niet tot oplossing

  woensdag 27 mei 2020
  Begin 2020 lag het voorlopig ontwerp voor bij alle partners van de toekomstige multifunctionele sport accommodatie (MFSA) in Helmond. Helmond Sport gaf op dat moment aan een aantal concrete bezwaren te hebben en niet in te kunnen stemmen met dit ontwerp. Daarop is gewerkt aan een aangepast voorlopig ontwerp om tegemoet te komen aan de inhoudelijke wensen van Helmond Sport. Ook met deze aanpassingen kon BVO Helmond Sport alsnog niet instemmen met het voorlopig ontwerp. Daarom is er samen met alle partners van de MFSA een bemiddelingstraject doorlopen.

 • GePast Parkeren is gepaste afstand

  GePast Parkeren is veilig parkeren in Helmond

  dinsdag 26 mei 2020
  GePast Parkeren is dé manier om snel, makkelijk en veilig hygiënisch te parkeren. GePast Parkeren was al een groot succes in Helmond. U kunt bij de aangesloten parkeergarages zonder te stoppen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning.

 • .

  Start repressieve bestrijding eikenprocessierupsen

  dinsdag 26 mei 2020
  De gemeente bestrijdt al jaren de overlast die door eikenprocessierupsen wordt veroorzaakt. In april en begin mei heeft de preventieve bestrijding plaatsgevonden. Sinds eind vorige week is een gespecialiseerd bedrijf gestart met de repressieve bestrijding van de eikenprocessierups.

Uw Reactie
Uw Reactie