Mei

 • .

  Verkiezingen Europees Parlement 2019

  donderdag 23 mei 2019
  Op donderdag 23 mei 2019 zijn de Verkiezingen voor het Europees Parlement. Op deze pagina vindt u een overzicht van de gebeurtenissen op en rond deze dag.

 • .

  Hemelvaart: kantoren gesloten en gewijzigde afvalinzameling

  donderdag 23 mei 2019
  Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 31 mei zijn alle kantoren van de gemeente gesloten. Dat geldt ook voor de Stadswinkel en Zorg & Ondersteuning. Ook kunt u ons dan telefonisch niet bereiken. De ophaaldata voor het afval en de openingstijden van de milieustraat zijn gewijzigd.

 • .

  Werkzaamheden Burgemeester Geukerspark feestelijk van start

  woensdag 22 mei 2019
  Op dinsdag 21 mei vond de feestelijke starthandeling plaats van de werkzaamheden in het Burgemeester Geukerspark. De familie Geukers had de eer om samen met burgemeester Blanksma en oud-burgemeesters Jacobs en Van Elk het nieuwe straatnaambord te onthullen. Daarna stak centrumwethouder Erik de Vries met 50 aanwezigen een schop in de grond. In het voorjaar van 2020 is het park klaar.

 • .

  Bekendmakingen 22 mei

  woensdag 22 mei 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 22 mei 2019.

 • .

  Praat u mee over toekomst sport en bewegen in Helmond?

  dinsdag 21 mei 2019
  Zet u zich professioneel, vrijwillig en/of met een eigen initiatief in voor sporten en bewegen in Helmond? En wilt u graag meepraten over de toekomst van sporten en bewegen in onze stad? Kom dan op 12 juni naar de startbijeenkomst over het lokale sportakkoord.