Trouwambtenaar (babs)

De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) sluit het huwelijk of het geregistreerd partnerschap. Voor het sluiten van uw huwelijk kunt u kiezen voor één van onze trouwambtenaren. Ook kunt u hiervoor een ervaren trouwambtenaar die werkzaam is in een andere Nederlandse gemeente vragen of iemand die er nog geen ervaring mee heeft.

Onze trouwambtenaren

Voor het sluiten van uw huwelijk kunt u kiezen voor één van onze trouwambtenaren. Zij stellen zich hieronder graag aan u voor met een persoonlijke video. Wanneer u de melding van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap doet, kunt u een voorkeur voor een trouwambtenaar aangeven. Een aantal weken voor de ceremonie heeft u een persoonlijk gesprek met de trouwambtenaar. Kiest u voor een gratis huwelijk of zakelijke ceremonie, dan kunt u geen voorkeur uitspreken en heeft u ook geen persoonlijk gesprek met de trouwambtenaar. 

Wilt u dat uw huwelijk gesloten wordt door een trouwambtenaar die werkzaam is in een andere Nederlandse gemeente? Lees hierover meer informatie onderaan deze pagina.

Angelle van der Helm-Snippe

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Angelle.

Baukje Felderhof

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Baukje.

Fleur van der Horst

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Fleur.

John Kunnen

Bekijk hieronder de persoonlijke video van John.

Karin Loch-Jongen

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Karin.

Lia Stoop

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Lia.

Maud Coolen

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Maud.

Sevgi Erdogan

Bekijk hieronder de persoonlijke video van Sevgi.

Gastbabsen zijn welkom

Wilt u dat uw huwelijk gesloten wordt door een trouwambtenaar die werkzaam is in een andere Nederlandse gemeente? Geen probleem. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0492.

Ook is het in de gemeente Helmond mogelijk dat iemand uw huwelijk sluit die daar nog geen ervaring mee heeft. Dit brengt extra kosten met zich mee, omdat:

  1. De gastbabs moet worden beëdigd bij de Rechtbank in 's-Hertogenbosch;
  2. Eén van onze trouwambtenaren de gastbabs zal begeleiden in het voortraject bij het opstellen van de speech en voorlichting zal geven over de juridische vereisten bij de sluiting van een huwelijk;
  3. Een trouwambtenaar van de gemeente aanwezig is bij de huwelijksceremonie.

Neem ook in dit geval contact met ons op via telefoonnummer 14 0492.

Meer informatie

Uw Reactie
Uw Reactie