Wonen | Nieuw Brandevoort

Nieuw Brandevoort

Logo Nieuw Bandevoort

Samen leven in diversiteit

Diversiteit en inclusiviteit zijn kernwaarden in Nieuw Brandevoort. Er komt een breed scala aan woningen. Van sociale- en betaalbare huurwoningen tot betaalbare koopwoningen en koopwoningen in het hogere segment. Zodat iedereen hier een plek kan vinden. De wijk faciliteert ontmoetingen voor levendige gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt. Met gemeenschappelijke voorzieningen zoals sportfaciliteiten, horeca en retail.

Toekomstgericht wonen

Innovatie speelt ook een grote rol: we stimuleren ontwikkelaars om vernieuwende oplossingen te implementeren die het wonen in Nieuw Brandevoort nog aangenamer maken.

Bij de inrichting van Nieuw Brandevoort staan toekomstgericht wonen en mobiliteit centraal. Onze autoluwe wijkconcepten zorgen voor een veilige en rustige woonomgeving, waar fietsers en voetgangers voorrang krijgen. Parkeren gebeurt in hubs aan de rand van de wijk, waardoor er meer ruimte is voor groen en speelplekken.

Jouw droomhuis in Nieuw Brandevoort

Of je nu een starter, een gezin of een senior bent, in Nieuw Brandevoort vind je altijd een woning die bij jou past. De diverse woningtypen en het hoge beeldkwaliteitsniveau zorgen ervoor dat iedere straat een unieke uitstraling heeft, met logische verbindingen naar de rest van de wijk. Nieuw Brandevoort is een wijk die wordt ontworpen met oog voor de toekomst en respect voor het verleden.

Interesse om in de toekomst misschien zelf te gaan bouwen?

Uw Reactie
Uw Reactie