Overzichtskaart bouwkavels in Helmond

Bent u op zoek naar een stuk grond om zelf uw droomhuis te bouwen? In Helmond zijn hier diverse mogelijkheden voor met bouwkavels in diverse stijlen.

Binnenkort start verkoop Stiphout Zuid
Begin oktober 2017 wordt gestart met de inschrijving voor de loting van de kavels Z2 t/m Z27 in Stiphout Zuid. Gedurende 2 weken kunt u digitaal inschrijven via de site. Voorwaarden en wijze van inschrijving en loting worden binnenkort via de site en de nieuwsbrief gecommuniceerd.

De loting zal eind oktober plaatsvinden. Exacte datum en locatie zijn nog niet bekend. Na inschrijving ontvangt u hier een uitnodiging voor.

U kunt vooraf alvast goed nadenken welke bouwstijl uw voorkeur heeft (plat dak of lessenaarsdak). Ook is het belangrijk om inzicht te hebben in de financiën en de bouwkosten zodat u bij de inschrijving voor de loting voor de juiste kavel(s) kunt kiezen. 

Op de pagina van Stiphout Zuid wordt binnenkort het 'Informatiepakket Nul-op-de-Meter' van het Energiebureau toegevoegd, zodat u zich nu al kunt verdiepen in het verduurzamen van uw woning. Lees hier meer over 'Duurzamen woningen zonder gasaansluiting'.

Lijstweergave