Vacature

Open sollicitatie stage

Heb jij zin in een uitdagende stage?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Als stagiair krijg je voldoende verantwoordelijkheid in combinatie met de juiste begeleiding. Natuurlijk krijg je ook genoeg tijd om aan je stageopdracht te werken, zodat je in je vrije tijd ook echt vrij bent. Graag willen wij onze expertise met jou delen en hopen wij ook geïnspireerd te raken van jou: win-win! De gezellige werksfeer zorgt ervoor dat jij na je stage bij ons wil komen werken, let maar op!

Passen wij bij jou?

Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Helmond is een stad in beweging; continu spelen we in op de veranderende samenleving. Met vernieuwende en innovatieve ideeën brengen wij de stad Helmond elke dag een beetje vooruit. Samen met ruimt 700 behulpzame collega’s werken we met trots vanuit verbinding, vertrouwen en waardering elke dag aan een mooiere stad. Vanaf 2024 werken we in het nieuwe ‘Huis voor de Stad’, een modern en duurzaam stadskantoor en ontmoetingsplek. Ook jij kan maker van de Helmondse toekomst worden, we ontmoeten je graag!   

Wat werken voor de Gemeente Helmond typeert?  

  • Binnen gemeente Helmond geloven we in de kracht van diversiteit aan mensen en talenten. We kijken daarom verder dan het CV en zijn oprecht geïnteresseerd in jou als mens en jouw kwaliteiten.  
  • Werken bij een moderne organisatie waar plek is om ambities waar te maken  
  • Een stage met maatschappelijke impact  
  • Een dynamische omgeving met fijne collega’s  

Onze collega’s vertellen je meer over werken bij de Gemeente Helmond in het volgende filmpje.
Wil je ons verhaal nog eens rustig nalezen? Klik dan hier.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Helmond, bekijk dan de volgende pagina's vol informatie: 

Je kunt ook contact met ons leggen, meer contactmogelijkheden vind je op onze contact pagina.

Sollicitatie informatie

We ontvangen graag jouw cv en een korte motivatie. Geef daarin aan wat voor stage je zoekt en waar je interesse ligt. Na ontvangst van jouw open sollicitatie zullen we zo snel mogelijk contact met je leggen om de mogelijkheden te bekijken en af te stemmen over het bewaren van jouw gegevens in onze talentpool. 

Uw Reactie
Uw Reactie