September

 • .

  Feestelijke ceremonie voor Delta op Automotive Campus

  donderdag 26 september 2019
  Delta, een wereldleider in oplossingen voor energie- en thermomanagement, heeft gisteren een feestelijke ceremonie gehouden om de start te markeren van de bouw van een nieuw kantoor op de Automotive Campus in Helmond. Helmond wordt de basis voor Delta’s industriële automatiseringsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het nieuwe gebouw zal voldoen aan strenge milieu-ontwerpeisen en, gezien zijn groene referenties, zal Delta een Leadership in Energy and Environment Design (LEED) Gold-certificering aanvragen. Tot 150 werknemers worden er gehuisvest en naar verwachting is het nieuwe gebouw in 2021 operationeel.

 • .

  Looproute Station-Centrum aangekleed met rode kasteeltjes

  donderdag 19 september 2019
  Eén van de wensen uit het Centrumperspectief is een duidelijkere verbinding tussen het station en het centrum. Deze verbinding is nu zichtbaar gemaakt met rode kasteeltjes. Deze zijn ontworpen en geproduceerd door het Helmondse designbureau GBO.

 • .

  Pilot BravoFlex in Helmond verlengd

  woensdag 18 september 2019
  Provincie Brabant verlengt de pilot BravoFlex in Helmond met een jaar tot eind 2020. Met de verlenging gunnen de provincie, vervoerder Hermes en de gemeente de nieuwe OV-dienst de tijd om meer reizigers te trekken en worden mogelijkheden ingezet om ook andere doelgroepen kennis te laten maken met BravoFlex.

 • .

  Vrijheid verbindt: Helmond viert 75 jaar bevrijding

  vrijdag 6 september 2019
  Op 25 september is het precies 75 jaar geleden dat Helmond is bevrijd van de Duitse bezetting. Dit viert de stad met een uitgebreid programma voor en door inwoners.

Uw Reactie
Uw Reactie