Nieuws

 • Informatie glasvezel Mierlo-Hout

  donderdag 21 november 2019
  Onlangs hebben er twee informatieavonden voor glasvezel in Mierlo-Hout plaatsgevonden. Helaas heeft er bij de aankondiging een verkeerde datum in het bericht gestaan, waardoor enkele inwoners de tweede informatieavond hebben gemist. Onze welgemeende excuses hiervoor.

 • Kinderen in het Kasteel Museum

  Museum Helmond één van de 60 meest kindvriendelijke musea in Nederland

  dinsdag 12 november 2019
  Tijdens de uitreiking van de Museumkids Awards die op 8 november plaatsvond, is Museum Helmond door Museuminspecteurs verkozen tot één van de 60 meest kindvriendelijke musea in Nederland. De Museuminspecteurs geven ons museum als gemiddelde cijfer een 8,75. Het museum valt bij inspecteurs bijzonder in de smaak omdat “het kasteelspel echt heel leuk is en je heel veel ridderdingen mag proberen.” Zo’n 60 musea, verspreid over het land, mogen zich komend jaar Kidsproof noemen.

 • .

  PIT-actie Helmond en Laarbeek: hennepkwekerij, namaak merkkleding en valse identiteitsbewijzen

  vrijdag 8 november 2019
  Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft gisteren bij controles in Helmond en Laarbeek onder andere een hennepkwekerij, een partij namaak merkkleding en twee mensen met valse identiteitsbewijzen aangetroffen.

 • .

  Helmond als Europese hotspot van mobiliteit op internationaal congres

  woensdag 16 oktober 2019
  Tijdens het internationale congres, Creativity World Forum, is Helmond aanstaande dinsdag 22 oktober de ‘hotspot’ als het gaat over het thema mobiliteit.

 • .

  Doet u mee aan de Tiny Forest winactie?

  vrijdag 11 oktober 2019
  Helpt u ons met het bedenken van een leuke naam voor de Tiny Forest in de Speeltuin Helmond-West?

Uw Reactie
Uw Reactie