Bouwen en vestigen

Bedrijfslocaties

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Helmond? Of zoekt u een kavel om zelf uw bedrijfspand te bouwen? Kijk dan op de website van Mijn Bedrijfslocatie Helmond.

Bouwinitiatief indienen

Heeft u een bouwinitiatief binnen de gemeente Helmond dat niet in het geldende bestemmingsplan past en wilt u weten wat de gemeente hiervan vindt? Vul dan het digitale formulier in via onderstaande knop 'online aanvragen'.

Grond, bagger en bouwstoffen

De gemeente toetst het gebruik van grond, baggerspecie en bouwstoffen aan het landelijke en lokale milieubeleid. Om ervoor te zorgen dat de gemeente uw toepassing kan toetsen, moet u een aantal werkzaamheden melden via het Meldpunt Bodemkwaliteit van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Maak het in het Patronaat!

Aan de 2e Haagstraat 40, ligt het rijks-monumentale gebouw ’t Patronaat. Een prachtig in ere hersteld pand, dat in het verleden dienst deed als patronaat, school en wijkcentrum.

Opent u een nieuwe franchise formule in Helmond?

Wilt u een eigen horecazaak beginnen? Of liever een retailwinkel? En daarbij gebruik kunnen maken van de voordelen van een franchiseformule?

Stichting Bedrijventerreinen Helmond

Op de website van Stichting Bedrijventerreinen Helmond leest u alles over wat u moet weten rond bedrijfslocaties, keurmerken, en duurzaam ondernemen.

Vastgoed

Op deze pagina leest u alles over vastgoed in Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie