Bouwen en vestigen

Stichting Bedrijventerreinen Helmond

Op de website van Stichting Bedrijventerreinen Helmond leest u alles over wat u moet weten rond bedrijfslocaties, keurmerken, en duurzaam ondernemen.

Bedrijfslocaties

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Helmond? Of zoekt u een kavel om zelf uw bedrijfspand te bouwen? Kijk dan op de website van Mijn Bedrijfslocatie Helmond.

Grond, bagger en bouwstoffen

De gemeente toetst het gebruik van grond, baggerspecie en bouwstoffen aan het landelijke en lokale milieubeleid. Om ervoor te zorgen dat de gemeente uw toepassing kan toetsen, moet u een aantal werkzaamheden melden via het Meldpunt Bodemkwaliteit van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Werkunits te huur in het Patronaat

In dit voormalige Patronaatsgebouw aan de 2e Haagstraat zijn werkateliers (12-125 m²) gerealiseerd voor creatief ambachtelijke ondernemers. April 2017 werd gestart met de restauratie en verbouwing van dit monumentale pand. De oplevering was eind december 2017. In februari 2018 krijgen de huurders hun sleutel, zodat ze kunnen starten met de inrichting van hun unit/werkplek. Op zaterdag 10 maart 2018 wordt het Patronaat officieel geopend.