Huren sportaccommodatie

Wilt u een gemeentelijke binnensportaccommodatie huren? Hier vindt u alle informatie en aanvraagformulieren. U kunt de sportaccommodaties alléén voor sportactiviteiten reserveren.

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor het huren van een accommodatie. Aan de huur van sportaccommodaties zijn kosten verbonden. In het document 'overzicht tarieven binnensportaccommodaties' vindt u een overzicht van alle accommodaties en bijbehorende tarieven voor 2019. Daarnaast betaalt u borggeld (€ 20,-) voor de sleutel.

Reserveren

In het reserveringsformulier kunt u uw locatie uit een lijst kiezen. Als u een geschikte locatie heeft gevonden, kunt u hieronder uw reservering schriftelijk aanvragen. Uw reservering moet 2 weken voor de datum dat u de accommodatie wilt huren binnen zijn. U stuurt het aanvraagformulier naar verhuur.binnensport@helmond.nl. Hier kunt u ook uw eventuele annulering of overeenkomst naartoe sturen. 

Bevestiging

Als uw reservering van de locatie akkoord is, dan ontvangt u een bevestigingsbrief. Neem deze bevestiging mee als u de sleutel bij de Stadswinkel komt ophalen. Maak hiervoor eerst even aan afspraak via onderstaande link.

Meer informatie