Nieuws

 • Zo komt het 25 Septemberpark eruit te zien

  maandag 22 april 2024
  Dit jaar start de aanleg van het 25 Septemberpark. Het park rondom de Watertoren waar ook de Stadse Aa doorheen zal stromen. De definitieve ontwerpen zijn nu bekend. Een mooi groen park met sport- en spelvoorzieningen voor jong én oud.

 • Open Inloop Mierlo-Hout voor ondersteuning en informatie

  maandag 22 april 2024
  Vanaf maandag 8 april vindt in Mierlo-Hout elke maandagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur een 'Open Inloop' plaats in Wijkhuis de Geseldonk. Deze 'Open Inloop' is bedoeld om bewoners van Mierlo-Hout ondersteuning, informatie en een luisterend oor te bieden.

 • Binnenkort in uw mailbox: Berichten over uw buurt

  donderdag 18 april 2024
  Veel besluiten die de overheid neemt, hebben direct invloed op uw buurt. Welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gekapt worden? Als gemeente zijn we verplicht om dit soort zaken bekend te maken. Dit doen we onder andere op officiëlebekendmakingen.nl en de gemeentepagina in De Loop. Vanaf volgende week ontvangt u dit soort berichten ook elke week via de e-mail.

 • Bekendmakingen donderdag 18 april

  donderdag 18 april 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 18 april.

 • Extra Helmondse criteria voor lokale omroep bekend

  dinsdag 16 april 2024
  Sinds 11 januari 2024 is de procedure gestart voor het aanwijzen van een lokale publieke omroep. Inschrijven kon al, maar nu zijn ook de extra Helmondse criteria bekend. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Uw Reactie
Uw Reactie