Nieuws

 • Huis voor de Stad open op 9 april 2024

  woensdag 7 februari 2024
  Na een periode van voorbereiden, bouwen en inrichten is het Huis voor de Stad gereed. Het Huis voor de Stad opent op dinsdag 9 april 2024 haar deuren. Inwoners, partners en leveranciers kunnen vanaf dan terecht op de Weg op den Heuvel 35 in Helmond, de plek waar voorheen het oude stadskantoor zat.

 • Tijdelijk niet zwemmen op Berkendonk vanwege graafwerkzaamheden

  vrijdag 2 februari 2024
  Het zandstrand op Berkendonk wordt in de komende weken opgehoogd en geëgaliseerd. Dat gebeurt vooral ónder water zodat ook daar een gelijkmatig aflopende helling ontstaat. Dit voorkomt dat zwemmers -met name ouderen en kinderen- struikelen of wegzakken wanneer ze vanaf het strand en de zonneweides het water inlopen.

 • Bekendmakingen donderdag 1 februari

  donderdag 1 februari 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 1 februari.

 • Goed bezochte centrumbijeenkomst

  dinsdag 30 januari 2024
  Maandagavond vond in de Cacaofabriek de centrumbijeenkomst plaats. Zeker 500 geïnteresseerde Helmonders lieten zich informeren over de plannen voor Centrum-Noord de komende jaren. Welke projecten worden in welke periode uitgevoerd, hoe gaan we proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden, maar vooral ook wat krijgt u er straks voor terug.

 • Aanslag gemeentelijke belastingen

  donderdag 25 januari 2024
  Iedere inwoner van Helmond betaalt mee aan onze stad. Daarom betaalt u belasting aan de gemeente. Het geld gebruikt de gemeente bijvoorbeeld voor de aanleg en het onderhoud van wegen, riolering en straatverlichting. En ook voor onderhoud van sportvelden. Uiterlijk eind van deze maand ontvangt u de aanslag voor de gemeentelijke belastingen. De aanslag ontvangt u in uw brievenbus of in uw berichtenbox van Mijnoverheid.

Uw Reactie
Uw Reactie