Nieuws

 • .

  Vervoer gevaarlijke stoffen per spoor? Heb de risico’s door!

  woensdag 12 juni 2019
  Deze week start de campagne ‘Vervoer gevaarlijke stoffen per spoor? Heb de risico’s door!’. Voor deze campagne werken zeven gemeenten in Veiligheidsregio Brabant-Noord en Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost samen. In Helmond ontvangen alle mensen die binnen een straal van 200 meter van het spoor wonen en werken een folder. Hierin staat wat ze kunnen doen bij een ongeval op het spoor.

 • .

  Architecten Sport- en (be)leefcampus De Braak bekend

  woensdag 12 juni 2019
  Na een Europese aanbestedingsprocedure hebben gemeente Helmond en Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) de architecten geselecteerd voor de multifunctionele sportaccommodatie en de buitenruimte van Campus De Braak. Het team van architecten bestaande uit MoederscheimMoonen Architects, FaulknerBrowns Architects en CULD is gekozen op basis van hun onderscheidende ontwerpvisie. Daarin gaan gebouw en landschap in elkaar op tot een herkenbaar én groen icoon.

 • .

  Wegafsluitingen vanwege ITS-congres

  woensdag 29 mei 2019
  In verband met het ITS-congres zijn er tussen 31 mei en 6 juni aanstaande diverse wegen in Helmond afgesloten.

 • .

  Vrijwilligerspenningen kaderleden Scouting Leonardus

  maandag 27 mei 2019
  Afgelopen zaterdag hebben drie kaderleden van Scouting Leonardus uit handen van wethouder Harrie van Dijk de Vrijwilligerspenning van de stad Helmond ontvangen.

 • Foto Knoops Fotografie

  Burgemeester Blanksma ontvangt huwelijksjubilarissen in het Kasteel

  maandag 27 mei 2019
  Afgelopen vrijdag ontving burgemeester Blanksma voor het eerst 18 diamanten echtparen in het Kasteel van Helmond voor een uitgebreide lunch, om daarmee gezamenlijk hun 60-jarige huwelijken te vieren.

Uw Reactie
Uw Reactie