Nieuws

 • Lintjesregen 2024

  vrijdag 26 april 2024
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel vrijdag 26 april Koninklijke Onderscheidingen aan 13 Helmonders uitgereikt.

 • Dodenherdenking 4 mei 2024

  vrijdag 26 april 2024
  Ook dit jaar vindt de dodenherdenking plaats in het Hortensiapark. Het thema dit jaar is: ‘Vrijheid vertelt: opmaat naar 80 jaar vrijheid’. De ceremonie start om 19.30 uur. Om 20.00 uur zijn we twee minuten stil waarna de klok zal luiden. Het programma eindigt om 20.30 uur. Als u wilt, kunt u daarna nog samen komen in wijkhuis de Fonkel.

 • Bekendmakingen donderdag 25 april

  donderdag 25 april 2024
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 25 april.

 • Nieuw in Helmond: de Tegeltaxi

  woensdag 24 april 2024
  Afgelopen week hebben inwoners, samen met het Repaircafé, Woonpartners, Inloophuis De Cirkel en Stichting Speel je mee op en rondom het Groet- en Ontmoetplein in Helmond-Oost tegels gewipt en nieuwe tuintjes aangelegd. De tegels werden opgehaald door de Tegeltaxi, een initiatief van ons om u te helpen met het vergroenen van uw buitenruimte.

 • Jongeren en buurtbewoners helpen elkaar met levensmiddelen deelkastje vol voedsel

  maandag 22 april 2024
  Geef wat je missen kan, neem mee wat je nodig hebt. Dat is de slogan voor een nieuw initiatief die de Buurtpreventie Weverspoort Helmond, Lev groep en de jongeren van We-Care meiden samen met de buurtbewoners heeft uitgewerkt.

Uw Reactie
Uw Reactie