Nieuws

 • Leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen

  donderdag 28 april 2022
  Alle vluchtelingen uit Oekraïne die staan ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente ontvangen maandelijks leefgeld. Dit is een geldbedrag voor eten, drinken, verzorgingsproducten en kleding om het verblijf in Nederland te kunnen betalen. Het hangt van uw situatie af hoeveel leefgeld u krijgt. Het leefgeld komt op een prepaid pas. Hiermee kunt u overal betalen of contant geld opnemen bij een geldautomaat.

 • 14 Koninklijke Onderscheidingen tijdens ‘Lintjesregen’

  dinsdag 26 april 2022
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ bij gelegenheid van Koningsdag 2022 heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel dinsdag 26 april 14 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

 • Energietoeslag voor inwoners met een laag inkomen

  vrijdag 8 april 2022
  Begin december 2021 werd de energietoeslag aangekondigd door het Rijk. Sinds vorige week hebben we meer duidelijkheid gekregen vanuit het Rijk. We gaan de energietoeslag van € 800 binnenkort uitkeren aan inwoners met een laag inkomen. Deze energietoeslag is bedoeld om de energierekening te betalen.

 • .

  Uitslag Gemeenteraadsverkiezingen 2022

  donderdag 17 maart 2022
  Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in Helmond geweest. Op deze pagina vindt u de uitslag.

 • Oekraïense vluchtelingen inschrijven

  dinsdag 15 maart 2022
  Oekraïense vluchtelingen moeten ingeschreven worden in de Basisregistratie Personen (BRP). Dat kan op het adres waar zij verblijven. In dit bericht leest u hier meer over.

Uw Reactie
Uw Reactie